hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zihinsel engelli çocuğa tecavüz iddiası!

    Zihinsel engelli çocuğa tecavüz iddiası
    expand

    Diyarbakır'da 33 yaşındaki 2 çocuk babası S.K., 14 yaşındaki zihinsel engelli M.Ş.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde cadde üzerinde ayakkabı boyacılığı yapan zihinsel engelli M.Ş.'nin yanına gelen, kentte korsan taksicilik yaptığı belirtilen evli 2 çocuk babası S.K., para vererek simit alıp evine getirmesini istedi.

    M.Ş. de satın aldığı simitleri S.K.'nın evine götürdü. Kapıyı açan S.K. "Gel birlikte yiyelim" diyerek eve aldığı çocuğa, iddiaya göre tecavüz etti. Evden kaçan M.Ş., durumu ailesine anlattı.

    M.Ş.'nin ailesinin polise bildirmesi üzerine yapılan çalışmada taksicinin kimliği ve kullandığı aracın plakası belirlendi. Polis, kısa sürede S.K.'yı gözaltına aldı.

    Stephen Wilkes gece ve gündüzü birleştirdi

    Olayı anlattı...

    Zihinsel engelli M.Ş., Çocuk Şube Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde şunları anlattı:

    "Taksicilik yapan S.K.'yı önceden tanıyordum. Boyacılık yaptığım cadde üzerinde taksicilik yapıyor. Bana para vererek simit alıp, evine götürmemi istedi. Ben de simitleri alıp evine gittim. Evde kimse yoktu. İçeri davet ederek birlikte simit yemeyi teklif etti. Birlikte simitleri yedik. Daha sonra bana tecavüz etti. Olaydan sonra ağlayarak eve gittim ve olayı babama anlattım."

    Cep telefonu tarifelerinde tavan ücret artıyor

    Ailesi başka yere nakledildi

    Gözaltına alınan S.K.'nın polisteki ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği belirtildi. Bunun üzerine polis, şüphelinin eşi ve çocuklarını, olası bir saldırıyla karşı karşıya kalmaması için başka bir yere nakletti. Şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Loğoğlu'ndan ulusalcı kanada "disiplin" uyarısı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow