hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Primedown AVM yarışı

    Primedown AVM yarışı
    expand

    Yaklaşık 20 aydır faaliyet gösteren Sıfır Yerçekimi isimli bisiklet ekibi Türkiye'nin hiç karşılaşmadığı bir deneyim serisi ortaya koymaya hazırlanıyor. Prime Mall Alışveriş Merkezleriyle anlaşan ekip, ilk kez alışveriş merkezi içi iniş yarışları serisine hazırlanıyor. İlk yarışlar Ekim ayında yapılacak. İskenderun 25 Ekim'de, Antakya 26 Ekim'de ve Gaziantep 29 Ekim'de yarışa hazır olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''ZeroGravityCrew'', yani Sıfır Yerçekimi bisiklet ekibi farklı bir yarışmaya hazırlanıyor. Bisikletliler, AVM içinde kurulacak merdivenleri, rampaları ve dropları kullanarak en aşağı kattaki bitiş çizgisine ulaşacaklar. Böylece AVM'lere alışveriş için gelen insanlar da onlarla beraber farklı bir tecrübe yaşayacaklar.

    Grubun sözcüsü Emrah Özbay, herkesi bu etkinliğe davet etti ve şöyle dedi: ''Bisikletin, karne hediyesi olarak çocukların kullandığı bir ürün olmaktan çıkıp, insanların hayatlarını etkileyen ve düzenleyen onlara yaşam enerjisi veren bu örneğini izleyicilerle paylaşmak bizim için çok önemli. Türkiye de bisiklet algısını farklı yönde değiştirmek isteyen Sıfır Yerçekimi ekibi olarak önümüzdeki dönemde AVM yarışlarına devam edeceğiz. Prime Development, bize bu konuda öncülük etmemizi sağlayarak Türkiye de çok farklı bir bakış açısı oluşturmada her zaman ilk olarak kalacak. En büyük temennimiz bu yarışların doğru insanlar tarafından izlenmesi ve insanların yarışlarla, sporcularla, aktivitelerle ve bisiklet gelişimi ile ilgili doğru sorular sorması. Biz bu gün Zero Gravity olarak, her gün olduğu gibi daha adrenalin dolu bir güne başladık, şimdi bu adrenaline herkesi birinci elden şahit etme zamanı. Yapacağımız bütün aktiviteleri Facebook sayfamızdan takip ederek, hem adrenalin dolu bisiklet hayatı hakkın da, hemde bizim sporcu yaşamımız ve başımızdan geçenler hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.''

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu da 'Seksi Bisikletçiler' takvimi!

    İşte Kont Dracula'nın Türkiye'de tutsak edildiği zindan

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow