hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladılar

    3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladılar
    expand

    Gaziantep'te, kaybolan 3 yaşındaki İ.K. bir süre sonra tren garında taciz edilmiş ve dövülmüş olarak bulundu. Polis tedavi altına alınan küçük kız çocuğunu taciz edip kırık şişe ile vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan saldırganın bulunması için çalışma başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dün akşam saatlerinde polis ihbar hattını arayan Suriye uyruklu bir kişi, garda yürürken tren raylarının arasında küçük bir kız çocuğunu yaralı olarak bulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine gara giden polisler, yaralı olan ve vücudunun çeşitli yerleri kanayan küçük kızı çağırdığı ambulansla tedavi için hastaneye götürdü. Olay yerinde inceleme başlatan polis, yaptığı araştırmada küçük kızın birkaç saat önce anne ve babasının kantinini işlettiği okuldayken kaybolan ve ailesi tarafından aranan İ.K. olduğunu belirledi.

    Taciz ve darp belirlendi

    Ambulansla götürüldüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisinde tedavisine başlanan küçük kızın cinsel tacize uğradığı ve vücudunun çeşitli yerlerinin cam ile kesilmesi nedeniyle kanadığı belirlendi. Tedaviye alınan küçük kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

    Saldırgan aranıyor

    Kaybolmasının ardından tacize uğramış ve yaralı olarak bulunan küçük kızın durumunu öğrenen annesi A. ile babası H., gözyaşlarına boğuldu. Çakmak Mahallesi'ndeki bir okulda kantin işletmeciliği yaptıklarını söyleyen anne ve babası, "Kızımız birden kayboldu. Kendisini çevrede yaptığımız aramada bulamayınca polise de kayıp başvurusu yaptık. Biz çocuğumuzu ararken, polisler onu bu halde bulmuş" diye gözyaşı döktü.Polis, ailesinin kantinini işlettiği okulun güvenlik kamerası kayıtlarında yaptığı incelemede ise küçük İ.K.'nin, 18-20 yaşlarında bir genç ile birlikte yürüyerek ayrıldığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerası kayıtları ve olay yerinde yaptığı inceleme sonrası İ.K.'yi kaçırıp, taciz eden ve yaralayan kişinin madde bağımlısı olabileceğini belirtirken, eşkali belirlenen saldırganın kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow