hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkasının eşine yardım etmek istedi geride hamile eşini bıraktı

    Başkasının eşine yardım etmek istedi geride hamile eşini bıraktı
    expand

    Adana’da temizlik şirketi sahibi 24 yaşındaki Ömer Cevizci, işyerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldü. Eşi 3 aylık hamile olan Cevizci’ye ateş ettikleri belirtilen 2 kişi, markette alışveriş yaparken silah sesini duyup müdahale eden polis memuru tarafından yakaladı. Şüpheliler cinayet ile ilgili ifade vererken "Kız arkadaşımıza laf attı" iddiasında bulunurken yakınları ise Cevizci’nin komşusu olan emlak şirketi sahibi T.L.’nin eşiyle kavgasına müdahale ettiği için öldürüldüğünü ileri sürdü. Olayla ilgili emlakçı T.L. de aranıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Temizlik şirketi sahibi Ömer Cevizci dün akşam evine gitmek için merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi’ndeki bürosundan çıktıktan sonra kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfeklerle ateş açan saldırganlara, yakındaki bir markette alışveriş yapan ve izinli olan polis, silah seslerini duyunca müdahale etti. Polis memuru, kar maskeli saldırganlar Ali Konuk ile ’Sarı Umut’ lakaplı Ümit Karakayış’ı etkisiz hale getirerek yakaladı. Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Cevizci ise yolda öldü.

    Gözaltına alınan 2 şüpheli, Ömer Cevizi’nin yanlarındaki kız arkadaşlarına laf attığını, aralarında çıkan tartışma sonrasında da vurduklarını ileri sürdü. Polis, olay sırasında 2 şüpheliyle birlikte olduğunu belirlediği Burak A’yı da evinde yakaladı.

    Aile: " Laf atma meselesi değil"

    Ömer Cevizci’nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Adana’daki askeri tesislerin temizlik işini de yaptığı belirtilen Ömer Cevizci’nin yakınları, cinayeti Cevizci’nin üst katında oturan emlak şirketi sahibi T.L.’nin azmettirdiğini iddia etti. Cinayetten 4 gün önce T.L.’nin eşi ile kavga ettiğini ileri süren yakınları, şu iddialarda buludu:

    "T.L. eşini dövüyormuş, Ömer ile 3 aylık hamile olan eşi Hazal da komşu ve tanıdık olduğu için eve gidip çifti ayırmak istemiş. T.L., araya giren Hazal ve Ömer’i de tartaklayıp, ’Bunu senin yanına koymayacağım’ diyerek tehdit etmiş. Ömer, bunu bize anlatmıştı. Ömer’in bu güne kadar başka kimse ile tartışması, kavgası ya da husumeti olmamıştı. Bu saldırıyı kesinlikle T.L. azmettirdi"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cevizci’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilirken yakınlarının iddiası üzerine polis, emlak şirketi sahibi T.L.’yi azmettirici olarak aramaya başladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow