hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Can Dostum'' CNN TÜRK'TE başlıyor

    Can Dostum CNN TÜRKTE başlıyor
    expand

    CNN TÜRK’te, 20 Aralık Cumartesi günü saat 14.20’de ekranların en evcil hayvan programı Can Dostum başlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sunuculuğunu köpek eğitmeni Gamze Aral'ın yaptığı programda, evcil hayvan bakımı ve eğitimi, hayvan hakları, hayvan dostu ünlülerle röportajlar ve pet dünyasıyla ilgili en özel bilgiler yer alacak.

    Can Dostum, evcil hayvanların dünyasını, sorunlarını ve çözüm yollarını anlatacak. Ayrıca pet dünyasının nabzını tutacak, bilgiler verecek, renkli görüntüleriyle hayvan severleri ekran başına toplayacak. Sorun&Çözelim bölümünde 2.5 yaşındaki golden retriever cinsi Neo’nun yürürken sahibini çekiştirmemesi için çözüm yolları ele alınacak.

    “Gamze ile Felix”te bu hafta oyuncu Gonca Vuslateri’nin Bolluca Barınağı’ndan aldığı ve tüm tedavi masraflarını karşıladığı 9-10 yaşlarında bir sokak köpeği ile tanışacaksınız.

    Hayvan dostu ünlüler bölümünde ise oyuncu Tolga Güleç ve Yeliz Şar çiftinin evlerine konuk olacak. King Charles cinsi köpekleri Max ile bir araya geleceksiniz.

    Evcil hayvan bakımı ve eğitimi, hayvan hakları, hayvan dostu ünlülerle röportajlar ve pet dünyasıyla ilgili en özel bilgiler Gamze Aral’la Can Dostum’da ekrana geliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow