hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sevgililer Günü'nde 2 kişilik ev partisi olur mu?

    Sevgililer Gününde 2 kişilik ev partisi olur mu
    expand

    14 Şubat'ın yaklaştığı şu günlerde en çok rahat ettiğiniz yerde, yani evinizde sevgilinize sürpriz bir Sevgililer Günü partisi yapmayı hiç düşündünüz mü? Hem de 2 kişilik bir parti…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevgililer Günü'nde 2 kişilik ev partisi olur mu? Özel gün konsept ve tasarım hizmetleri sunan Elçin Onat, "Evet, hatta çok daha güzel olur" diyor.

    Hem bir iş profesyoneli olan hem de 3 yıldır www.elcinonat.com üzerinden özel gün konsept ve tasarım hizmetleri sunan Elçin Onat, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü evde geçireceklerin imdanına yetişecek.

    Onat, evde yapılacak Sevgililer Günü kutlamanızda size özel tasarlayacağı konseptle bu özel günü unutulmaz kılacak.

    Bu yılın Sevgililer Günü tasarımlarının odağına, "Kırmızı, Romantik ve Şık" kavramlarını aldığını belirten Onat, çiftlerin burç ve kişilik özelliklerine göre ev partisinde kullanacağı görsel ve işlevsel malzemeleri belirliyor ve çiftlerin zihinlerde özel bir tad bırakacak biçimde bir görsel şölen sunuyor.

    Artık siz ve sevgiliniz için sıradanlaşan 14 Şubat kutlamaları yerine, o çok sevdiğiniz ve rahat ettiğiniz evinizde iki kişilik özel bir partiye ne dersiniz?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevgililer Gününde 2 kişilik ev partisi olur mu

    AKILLARDAN ÇIKMAYAN BİR SEVGİLİLER GÜNÜ...

    Dipnot Tablet'in sorularını yanıtlayan Elçin Onat, çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi verdi.

    1. Sizin mesleğinizin çok farklı olduğunu biliyoruz, bu işlere nasıl bulaştınız?

    Özel günlere yönelik olarak konsept geliştirme çalışmalarımın ilk tohumlarını çocukluk yıllarında atmaya başladım. Annemin yemek tarifi dergilerinden beğendiğim görselleri kesip yapıştırarak yepyeni tasarıma sahip dergiler hazırlıyordum. Çocukluğumda eğlenmek amacıyla yaptığım çalışmalar zamanla özel günlere ilişkin konseptler yaratmak şeklinde gelişti.

    2. Özel günlerinizde  dair her şeyi en ince detayına kadar düşünüyor ve ortaya ilginç şeyler çıkartıyorsunuz. Bu renkli dünya nereden geliyor?

    Çok güçlü bir hayalgücüne ve görsel hafızaya sahibim. Yaratıcı, detaylara önem veren ve mükemmeliyetçi bir kişiliğim var. Ayrıca meraklı bir yapıya sahibim. Farklı ve özel konseptler geliştirebilmenin en büyük sırrı yenilikleri takip etmek ve araştırmak. Özellikle yurtdışında gerçekleştirilen işleri inceliyorum. Avrupa'da özel günlere çok daha fazla önem veriliyor. Dolayısıyla bu alanda Türkiye'den çok daha ilerideler. Ayrıca yabancı blogları ve dergileri takip ediyorum. Vakit buldukça workshoplara katılıyorum.  En büyük ilham kaynağım ise doğa.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevgililer Gününde 2 kişilik ev partisi olur mu

    3. Parti demek kalabalık demek oysaki siz iki kişilik partiden bahsediyorsunuz? İki kişilik ev partisi olur mu gerçekten?

    Parti deyince aklımıza hep kalabalık bir ortam geliyor. Ancak iki kişilik parti önce sevgilizle birlikte yiyeceğiniz güzel bir yemek ve ardından romantik bir müzikle dans şeklinde sürdürülebilir. Geceyi ise çiftlerin birbirine masaj yapmasıyla sonlandırabiliriz. Önemli olan atmosferi yaratabilmek ve bu da detaylarda gizli.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4. Bu yılın Sevgililer Günü tasarımlarının odağına hangi renk ve kavramlar hakim olacak?

    Sonbahar-Kış sezonunda öne çıkan renk şarap kırmızısı oldu. Bunun yansımasını sevgililer gününde de göreceğiz. Klasik kırmızının yerini şarap rengi alacak. Bu kışkırtıcı renk sevenlerin kalbini fethedecek.

    Sevgililer Gününde 2 kişilik ev partisi olur mu

    5. Akıllardan çıkmayan bir sevgililer günü geçirmek için ne yapılmalı?

    Önemli olan sevdiğiniz kişiye duygularınızı ifade edebilmek ve onun özel olduğunu hissettirebilmek. Bunun çok çeşitli yöntemleri var. Öncelikle sevgilinizi çok iyi tanımanız ve nelerden hoşlandığını bilmeniz gerekiyor. Genç ve çiçeği burnunda çiftler henüz tanıma aşamasını tamamlamadığı için bu konuda kendilerine çeşitli sorularla yardımcı oluyorum. Ortaya çıkan beğenilere göre de farklı konseptler yaratıyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6. Biliyoruz ki bayanlar mum ışığından, kırmızı güller ve kalpli figürlerden hoşlanır. Peki ya erkekler nelerden hoşlanır?

    Erkekler kadınlar kadar romantik olmasalar da onlara özgü olduğunu hissettirdiğiniz her şeyle kalplerini fethedebilirsiniz. Bu noktada sevdiğiniz erkeğin beğenisine hitap etmeniz gerekiyor. Fanatiği olduğu takımın maçına 2 kişilik bilet almak, en sevdiği yemeği kendi ellerinizle pişirmek bile onları mutlu etmeye yetecektir.

    Kaynak: Dipnot Tablet 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow