hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son 30 yılın en başarılı 30 reklamından biri de CNN TÜRK'ün

    Son 30 yılın en başarılı 30 reklamından biri de CNN TÜRKün
    expand

    Dünyanın en saygın reklamcılık dergilerinden Lürzer's Archive, geçtiğimiz 30 yılın en başarılı 30 reklamını seçti. Seçilen reklamlar arasında Türkiye’den CNN TÜRK Hava Durumu kampanyası da yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    New York'ta gerçekleştirilen bir davette duyurulan son 30 yılın en başarılı 30 kampanyasını yaratan reklamcılar sergide alkışlandı. Yaratıcı yönetmenliğini ve reklam yazarlığını Türk reklamcı Karpat Polat’ın yaptığı CNN TÜRK hava durumu kampanyası 2009 yılında Cannes Lions, Epica, Golden Drum gibi yabancı ve yerli birçok yarışmadan da ödülle ayrılmıştı.

    Şimdiye kadar pek çok kez dünyanın en önemli reklamcıları arasında gösterilen Karpat Polat, geçtiğimiz yıl Lürzer's Archive dergisinin yapmış olduğu “dünyadaki yaratıcı reklamcılar” sıralamasında da 1 numara olmuştu. Dergide en çok işi yayımlanan yaratıcı direktör olan Polat, aynı zamanda Forbes dergisinin yaptığı iş dünyasının 40 yaş altı liderleri listesine Türkiye'den girebilen tek reklamcı.

    2013 yılında küresel yönetiminde yer aldığı uluslararası reklam ajansındaki hisselerini satarak ayrılan Karpat Polat, çalışmalarına 2014 yılının başında kurduğu kendi bağımsız reklam ajansı KARPAT’ta devam ediyor. Ajansın müşterileri arasında CNN TÜRK, Coca-Cola ve Colin’s Jeans gibi markalar yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ödül kazanan 30 reklam için tıklayın!

    Karpat Polat imzalı, ödüllü CNN TÜRK ilanları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow