hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye Instagram'ı fethedecek!

    Türkiye Instagramı fethedecek
    expand

    Objektifler Türkiye'ye odaklanacak. Dünyanın 4 bir yanından gelen 20 fotoğrafçı, 24 gün boyunca 24 şehri gezecek, fotoğraf çekecek. O fotoğraflar sosyal paylaşım sitesi Instagram başta olmak üzere birçok platformda yayınlanacak. Amaç, Türkiye'yi tanıtmak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son zamanların en popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram'a İstanbul damgasını vuracak çünkü dünyanın dört bir tarafından gelen 20 fotoğrafçı megakenti çekecek, İstanbul en güzel pozlarını onlara verecek.

    Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde gerçekleştirilen ana sponsorunun ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yaptığı "ComeseeTurkey" etkinliği başladı.

    Basın toplantısının ardından deklanşöre basıldı. 20 fotoğrafçı, 24 gün boyunca 24 ayrı şehri dolaşacak. Tam 7 bin kilometre yol yapılacak. Ve ardından ortaya çıkan fotoğraflar başta Instagram olmak üzere Vimeo, Facebook Youtube gibi sosyal paylaşım sitelerine konulacak. Amaç, İstanbul'u tanıtmak.

    Ve daha sonraki tarihlerde fotoğraf çekiminin perde arkası belgesel haline getirilecek. Tamamen sosyal medya üzerinden yürütülecek olan projenin dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişiye ulaşması hedefleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow