hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jennifer Lawrence: "İnternet beni küçümsüyor"

    Jennifer Lawrence: İnternet beni küçümsüyor
    expand

    ABD'li aktrist Jennifer Lawrence'ın internetle yıldızı bir türlü barışmıyor. BBC radyosuna konuşan ünlü oyuncu, "İnternet üzerime çok geliyor, bazen lisedeki bir kız gibi hissediyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu yılın başlarında hesabı hacklenen ve çıplak pozları internete sızdırılan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın internetle arası oldukça açılmışa benziyor. Twitter'ı insanların, hakkında konuştuğu garip bir bilmeceye benzeten Lawrence, "Twitter'ı anlamıyorum.Teknoloji ve telefonlarla aram pek iyi değil, e-postalarımı bile doğru düzgün takip edemiyorum. Twitter fikri, benim için söz konusu dahi olamaz" dedi.

    Kendimizi çok ezik hissetmiştik

    "Asla bir Twitter hesabım olmayacak"

    Kendisinin bizzat açtığı bir Facebook, Twitter, Instagram hesabının bulunmadığını, kendi adıyla açılan hesaplarınsa gerçeği yansıtmadığını ifade eden Lawrence sözlerini Açlık Oyunları serisinin üçüncü filmi "Alaycı Kuş Bölüm 1" ile sürdürdü.

    Lawrence, "Patlama yapacak heyecanlı bir filme imza attık, bu film serinin diğer iki filmi Açlık Oyunları ve Ateşi Yakalamak'tan daha farklı. Bu kez filmde "oyunlar" yok fakat savaş iyice derinleşiyor. Benim karakterimse kendinden çok şey kaybetmiş, zor bir durumda ve acil güçlenmeye ihtiyaç duyuyor" şeklinde konuştu.

    Açlık Oyunları serisinin üçüncü halkası olan Alaycı Kuş Bölüm 1, Lawrance'ın canlandırdığı Katniss Everdeen karakterinin 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri dönmesini ve sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya ayağa kalktı: Miss Hitler 2014

    Buradan geçmek cesaret ister

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow