hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni Mercedes'ler 15 Nisan'da Türkiye'de

    Yeni Mercedesler 15 Nisanda Türkiyede
    expand

    Mercedes-Benz Türk yeni C-Serisi ve SUV segmentinin yeni üyesi olan yeni GLA’yı Türkiye pazarına sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gerek dinamik tasarımları ve sportif görünümü gerekse güvenlik konusunda çıtayı en yukarıya taşıyan donanım seçenekleri ile her iki model de Türkiye’de de otomobilseverlerin ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

    C-Serisi “Mercedes-Benz” için özel!

    Bir önceki versiyonu 2007 yılında piyasaya sürülen ve tüm dünyada bugüne kadar 2,4 milyon adedin üzerinde satarak Mercedes-Benz’in en yüksek satış hacmine ulaşan C-Serisi’nin yeni versiyonu artık Türkiye’de. Türkiye’de ve dünyada satış rekorları kıran Mercedes-Benz C-Serisi, en yüksek satış hacmine ulaşan model olması nedeni ile “Mercedes-Benz” için özel bir önem taşıyor.

    Yeni C-Serisi, yalın ancak heyecan verici dış ve birinci sınıf iç mekan tasarımıyla yenilikçi bir yaklaşım sunuyor. Yandan bakıldığında uzun kaput, geriye alınmış yolcu kabini ve kısa konsollar C-Serisi’nin klasik ve dengeli Mercedes-Benz sedan yapısını tanımlıyor. Yeni C-Serisi’nin modern görünüme sahip geniş ve lüks iç mekanı duygulara hitap eden sadelikle dinamik sportifliği mükemmel bir şekilde harmanlayarak, uçak seyahatleri ile kıyaslanacak olursa ekonomi sınıfından birinci sınıfa geçilmiş hissi yaratıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni C-Serisi’nde üç farklı tasarım konsepti sunuluyor

    Avantgarde, Exclusive ve AMG tasarım konseptleri kullanıcılara araçlarını daha fazla kişiselleştirme imkanı sağlıyor. AVANTGARDE tasarım konsepti, aracın sportif sedan özelliğini ön plana çıkarırken, EXCLUSIVE tasarım konsepti incelikli tasarıma ve modern lükse vurgu yapıyor. C-Serisi’nin AMG tasarım konsepti ise araca tamamen sportif bir karakter kazandırıyor. Yeni C-Serisi’nde aracın önündeki Mercedes-Benz yıldızı sportif görünüm isteyenler için radyatör ızgarası üzerinde ya da modern klasik tasarımı tercih edenler için aracın kaputu üzerinde olmak üzere iki farklı şekilde yerleştirilebiliyor.  

    GLA, SUV ailesine yepyeni bir üye

    Mercedes-Benz, ürün gamını genişleterek yeni GLA ile başarılı SUV ailesine yepyeni bir üye ekledi. Önceki SUV’lara göre daha kısa ve görkemli tasarımıyla şehir içi sürüş alışkanlıklarına mükemmel uyum sağlayarak yeni bir segmentin öncülüğünü yapan bu kompakt model, SUV konseptini modern bir şekilde yeniden yorumluyor. Yeni GLA, opsiyonel 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi, sağlam gövde yapısı, kişiselleştirilebilen iç mekan konsepti ve yüksek manevra kabiliyeti ile mükemmel bir sürüş keyfi sunuyor. Yeni GLA, yüksek araç gövdesi ve büyük jant ölçüleri ile yenilikçi, aynı zamanda geleneksel tasarımı ile geleceğin SUV’unu yaratıyor. Mercedes-Benz’in A-Serisi, B-Serisi ve CLA’dan sonraki bu yeni kompakt modeli, sağlam gövde yapısı ile hem asfalt hem de arazi koşullarında dengeli ve güvenli bir sürüş sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Mercedesler 15 Nisanda Türkiyede

    GLA

    Esnek bir iç mekana sahip GLA’da arka koltuk sırtlıkları tamamen katlanabilmekle kalmıyor, aynı zamanda istenilen açıya da ayarlanabiliyor. Alçak yükleme eşiği ve opsiyonel olarak sunulan “otomatik açılabilen geniş bagaj kapağı" ile GLA’nın bagaj bölümü eşyaların kolayca taşınmasını sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni GLA’da, kullanıcılara araçlarını daha fazla kişiselleştirme imkanı sağlayan Urban ve AMG olmak üzere sunulan iki farklı tasarım konseptine ek olarak kişiselleştirme seçenekleri iç mekanda Exclusive Paketi, dış mekanda ise Gece Paketi ile devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow