hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Soğuk havada sokakta yaşayanlara Büyükşehir sahip çıktı

    Soğuk havada sokakta yaşayanlara Büyükşehir sahip çıktı
    expand

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi soğuk hava koşullarında sokakta kalan evsiz vatandaşlara yardım elini uzattı. Soğuk havalarda sokaklarda yaşam mücadelesi veren evsizleri Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı kiraladığı iki otelde odalarına yerleştirdi. Yardım alan evsizler Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eskişehir’de son 35 yılın en soğuk kış mevsiminin yaşandığı şu günlerde sokakta yaşayan evsizlere Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Şehir merkezinde bir otele yerleştiren evsizlerin aynı zamanda giyim ve gıda ihtiyaçları da karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı aşırı soğuklarda sokakta yaşamanın güçlüğünü göz önüne alarak başlattığı evsizleri barındırma projesinde vatandaşlardan gelen uyarıları dikkate alarak, iki otelle anlaşma yaptı. Bu otellere yerleştirilen evsizlere sıcak ve güvenli bir ortam sağlanırken aynı zamanda yemek ihtiyaçları da Büyükşehir Belediyesi Aşevi tarafından karşılanıyor.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından otele yerleştirilen vatandaşlar verilen hizmetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Soğuk havalarda sokaklarda kalıyorduk. Sokakta kaldığımız her gece tehlikeli ve zor koşullar bizleri rahatsız ediyordu. Büyükşehir Belediyesi sayesinde artık geceleri üşümüyoruz ve güvenli bir ortamda karnımızı doyuruyoruz. Bizlere el uzatan, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm yetkililere bize sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz” dediler.

    Bakanlıktan genelge: 2 şeker yasak

    Çin'deki su kirliliği giderek artıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow