hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması için son başvurular

    Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması için son başvurular
    expand

    Sahipsiz sokak hayvanları için farkındalık yaratmak için Koza Yönetim ile (HAYTAP) Hayvan Hakları Federasyonu işbirliği ile düzenlenen sokak hayvanları konulu fotoğraf yarışmasında, amatör ve profesyonel fotoğrafçılar 31 Temmuz'a kadar fotoğraflarını gönderebilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koza Yönetim ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) işbirliğiyle ile yapılan fotoğraf yarışmasının bu yıl beşincisi düzenlenmektedir. Sahipsiz sokak hayvanlarının da yaşam hakkı olduğunu vurgulamak amacıyla düzenlenen yarışma, "Sokak Hayvanları" temalı fotoğraflar ile farkındalığı artırmayı amaçlıyor. 

    31 Temmuz’a kadar her yaştan amatör ve profesyonel fotoğrafçının başvurularını bekliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, 2016 “Sokak Hayvanları”  takviminde yer alacak ve takvimin satışından elde edilen tüm gelir HAYTAP’ın sokak hayvanları için geliştireceği projelerde kullanılacak.

    Her yaş grubundan amatör ve profesyonellere açık olan yarışmaya başvurular 31 Temmuz 2016 tarihine kadar yapılabiliyor. Birincinin 2.000 TL (iki bin TL), ikincinin 1.200 TL (bin iki yüz TL), üçüncünün 600 TL (altı yüz TL) kazanacağı yarışmada takvimde basılacak diğer fotoğraflarda 300 TL (üç yüz TL) ile ödüllendirilecek. Dereceye giren fotoğrafların yer alacağı 2016 takviminin satışından elde edilecek tüm gelir, HAYTAP’ın Sokak Hayvanları için hayata geçireceği projelerde kullanılacak. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    170 yıllık ağacı hükümet konağı için kestiler

    Yarışmanın jürisinde çok sayıda hayvan sever ünlü bulunuyor

    Bekir Coşkun, Burçin Terzioğlu, Hilal Saral, Mehmet Turgut, Nasuh Mahruki, Ömer Burhanoğlu, Ruhat Mengi, Seda Akgül, Serkan Turaç, Şafak Pavey, Yılmaz Bulut, Levent Alatlı ve Ahmet  Kemal Şenpolat’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın sonuçları 15 Eylül’de Haytap ve Koza Yönetim web-sitelerinde açıklanacak. Yarışmaya katılmak isteyenler www.kozayonetim.com.tr veya www.haytap.org adreslerinden detaylı bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow