hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    8500 mAh pil kapasiteli kılıf!

    8500 mAh pil kapasiteli kılıf
    expand

    Geçtiğimiz yıl yaz aylarında duyurulan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri, büyük ölçüde birbirlerine benzer teknik özelliklere sahip iki cihaz. İki modelde de 3000 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor ve bu batarya ile 10 saatin üzerinde aktif kullanım süresi sunabiliyorlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatta parlaklığı %50’nin altında tutup, güç tasarruf moduna geçerseniz 15 saatin üzerine çıkmak da mümkün. Peki ya yine yetmezse? 

    ZeroLemon isimli ilginç kılıf satışa çıktı. Normalde bataryalı kılıf aksesuarlarına oldukça alışığız. Ancak ZeroLemon’un çözümü oldukça benzersiz. Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri için satışa çıkan bu bataryalı kılıfın kapasitesi tam 8500 mAh.

    note-5-pilli-kilif-2

    218 gram ağırlığında ZeroLemon kılıf 21 mm kalınlığa sahip. Telefonu biraz absürd boyutlara ulaştırsa da batarya konusunda gerçekten özel bir çözüme ihtiyacınız varsa, bu ürünün alternatifi olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca cihazın üzerindeki ek port sayesinde çevrenizdeki diğer telefonları da şarj edebiliyorsunuz.  60 dolarlık ürün muazzam bir pil ömrü vaad ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    8500 mAh pil kapasiteli kılıf

    iPhone 7 büyük bir bombayla geliyor olabilir!

    Telefonun ve ZeroLemon’un tam şarj olduğunu düşündüğümüzde en az 3 günlük bir kullanım süresi elde ediyorsunuz. Eğer kullanımınızı biraz kısarsanız bu süreyi rahatlıkla 2 katına çıkarabilirsiniz. Parlaklık, konum servisleri ve güç tasarrufu modu gibi detaylarla neredeyse bir haftalık bir pil ömrü sizi bekliyor. Kılıfın kendi iddiası ise %184 ek pil ömrü şeklinde.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow