hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 AÖF giriş üzerinden vize sınav sonuçları öğrenme

    2017 AÖF giriş üzerinden vize sınav sonuçları öğrenme
    expand

    2017 AÖF giriş üzerinden vize sınav sonuçları öğrenme Anadolu Üniversitesinin resmi web sitesinden gerçekleşmektedir. Sınav sonuçlarını görmek isteyen öğrenciler haber içeriğimizdeki linkten ulaşabilirler. Sonavda 10 gün sonra açıklanan sonuçlar üzerinden "sınav itiraz" nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman belli olur? Final tarihleri ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sınavdan 10 gün sonra sonuçlar açıklanırken, yeni sınav sistemi içerisinde yer alan kısa cevaplı sorulardan ötürü "sınav itiraz" hakkını öğrenciler kullanabilir.

    SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sınav itirazı nasıl yapılmaktadır?

    Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek 

    aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek

    Dilekçe adresi: Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliğinin Yazışma Adresi: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR

    AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ

    Son sınavlar 3 Haziran ile 4 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav tarihlerinde değişiklik olduğu taktirde haber içeriğimizde yer alacaktır.

    SON SINAV: ÜÇ(3) DERS SINAVI NE ZAMAN?

    Yeni sınav sistemi içerisinde yer alan üç ders sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde yapılacaktır.

    İKSV 1000 üniversiteli arıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kısa cevaplı ve açık uçlu sorular sorulacak mı? Hangi derslerde yeni sınav sistemi uygulanacak?

    Yeni sınav sistemi içerisinde yer alan ve bilgiyi ölçen kısa cevaplı sorular, Açıköğretim sınavlarında da sorulacaktır. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, yeni sınav sistemine dair önemli açıklamalarda bulunurken, açık uçlu soruların hangi derslerde sorulacağını söyledi. Gündoğan, Türk Dili ve Edebiyatı (Çağdaş Türk Romanı), Felsefe (Çağdaş Felsefe), Tarih (Hukuk Tarihi) programlarda kısa cevaplı ve açık uçlu soruların sorulacağını söyledi: 2 kısa cevaplı soru, 1 açık uçlu soruların sorulacağını açıkladı.

    Üç ders sınavına girebilmek için şartlar nelerdir?

    Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmek için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kayıt yaptırması gerekiyor. Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı da hatırlatıldı.
    Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise ‘Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları dikkate alınarak değerlendirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow