hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 TEOG T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınav soruları ve cevapları

    2017 TEOG T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınav soruları ve cevapları
    expand

    TEOG’un 5’inci sınavı olan T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavı sona erdi, soruları ve cevapları EBA’da bugün yayınlanması bekleniyor. İnkılap sınavından sonra öğrenciler son sınava, Yabancı Dil sınavına, girdi. Son sınava girdikten sonra öğrenciler soruların ve cevapların yayınlanmasını bekleyecek. İnkılap soruları yayınlanır yayınlanmaz haber içeriğimizde yer alacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEOG’da İnkılap sınavı sona erdi, öğrenciler Yabancı Dil sınavına girdi. Saat 10:20’de öğrenciler sınava girdi, 11:00’de sınav sona erdi. Yarım saat sonra öğrenciler son sınav olan Yabancı Dil sınavına girdiler. Yabancı Dil sınavından sonra öğrenciler soruların ve cevapların yayınlanmasını bekleyecek.

    T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınav soruları ve cevapları

    Milli Eğitim Bakanlığı İnkılap sorularını saat 14:00’te iki siteden yayınlayacak: EBA ve ÖDSGM. Öğrenciler bu iki siteye girerek soruları görebilirler.

    2016 İnkılap soruları

    Geçen sene yapılan sınavda İnkılap dersi üzerinden 20 soru soruldu. Soru konuları: Bir kahraman doğuyor, milli uyanış yurdumuzun işgaline tepkiler, ya istiklal ya ölüm kurtuluş savaşında cepheler, çağdaş Türkiye yolunda adımlar, Atatürkçülük, Atatürk dönemi Türk dış politikası ve Atatürk’ün ölümü, Atatürk’ten sonra Türkiye, 2’inci dünya savaşı ve sonrası.

    2016 İNKILAP SORULARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow