hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 YGS cevap anahtarı!

    2017 YGS cevap anahtarı
    expand

    Milyonlarca öğrencinin 12 Mart 2017 taihinde katılmış olduğu Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), bilindiği üzere 28 Mart 2017 tarihinde sonuçları açıklanmıştı. Bugün ÖSYM bir duyuru daha yaparak, öğrencilerin YGS cevap kağıtlarını erişime açtı. Şimdi öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi'de 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen YGS'nin cevap anatarı. YGS cevap anahtarı nasıl görüntülenebilir. İşte haberimizin detayları ve YGS cevap anahtarı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Üniversiteli olma yolunca öğrenciler YGS'nin tamamlanması ile birlikte yolu yarıladı. Bugün özellikle YGS sonucuna itiraz etmeyi düşünen öğrenciler için, ÖSYM önemli bir duyuru paylaştı. Buna göre öğrenciler, YGS cevap kağıtlarını görüntüleyebilmekte. Şimdi öğrenciler YGS cevap kağıtları ile YGS cevap anahtarını karşılaştırmakta.

    YGS Cevap Kağıtları Erişime Açıldı

    YGS cevap anahtarı 12 Mart 2017 tarihinde, sınavın bitimiyle sorularla beraber açıklanmıştı. Aday öğrenciler ÖSYM'nin resmi internet sitesinden YGS cevap anahtarına erişim sağlayabilmekte. Buna göre öğrenciler, YGS cevap kağıtları ile YGS cevap anahtarlarını karşılaştırabilir. Buna göre, herhangi bir sorun bulunması halinde YGS sonuçlarına itiraz edebilirler.

    YGS Cevap anahtarı'nı görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.