hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İntegral Menkul Değerler artık milli motosikletçi Sofuoğlu'nun sponsoru

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İntegral Menkul Değerler, milli motosikletçi ve dünya şampiyonu olan sporcu Kenan Sofuoğlu'na sponsor oldu. Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreni ile sponsorluk anlaşması başlatıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gong çalınmasıyla başlayan törende konuşan İntegral Menkul Değerler'in çatı kuruluşu Ulukartal Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cenk Ulukartal, yüzde 100 Türk sermayesiyle kurulan İntegral Menkul Değerler ile milli motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu iş birliğinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

    İntegral Menkul Değerler'i imza atacağı böylesine güzel sponsorluk anlaşmalarında her zaman destekleyeceklerini dile getiren Ulukartal, milli motosikletçi Sofuoğlu'na da teşekkür etti. Ulukartal, milli değerlerine sahip çıkan bir şirket olarak başarılarını kendi ülkelerinde yetişip başarıdan başarıya koşan bir sporcu aracılığıyla paylaşmayı çok arzu ettiklerini belirterek, anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

    "Spora verdiğimiz destek devam edecek"

    İntegral Menkul Değerler Genel Müdürü Kıvanç Memişoğlu, şirket olarak teknolojiye büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, altyapılarına ve hızlarına güvendiklerini söyledi. Milisaniye gibi çok kısa sürelerde işlemler yaptıklarını vurgulayan Memişoğlu, "Bu vizyon çerçevesinde bize en uyan sporcunun Kenan Sofuoğlu olduğunu düşündük" dedi. Memişoğlu, Beşiktaş Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yanısıra Buca Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile Kadın Basketbolu Geliştirenler Derneği Takımı'na destek verdiklerini anlatarak, "Bundan sonra da spora desteklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İntegral Menkul Değerler artık milli motosikletçi Sofuoğlunun sponsoru

    Yeni reklam filmi 

    Konuşmalar sonrası Sofuoğlu dışında bütün oyuncuları şirketçalışanları olan yeni reklam filmi gösterildi. Törende Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz, Ulukartal ile Sofuoğlu'na günün anısına hediye takdiminde bulundu. Hediye takdimi sonrası imzalanan sponsorluk anlaşması ile dünya şampiyonu milli motosikletçi Sofuoğlu, İntegral Menkul Değerler'in 2015-2016 marka yüzü oldu. Etkinlik, anlaşmanın imzalanmasının ardından Sofuoğlu'nun Borsa İstanbul binası önünde gerçekleştirdiği motosiklet şovuyla sona erdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow