hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SGK Başkanı Bağlı: İntibak çalışmamız yok

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    SGK Başkanı, 2000 sonrası emeklilerin, intibak talepleri hakkında konuştu. Başkan, bütçe dengelerine dikkat çekti ve "Bizim böyle bir çalışmamız yok" dedi. Başkan, SGK borçlarına yönelik yapılandırmada, ilk taksit ödemelerinin de 31 Mayıs'ta sona ereceğini hatırlattı. Taksit ödenmezse yapılandırmanın bozulacağı konusunda uyardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı, 2000 sonrası emeklilerin intibak taleplerini değerlendirdi. Başkan bütçe dengelerine dikkat çekerek, "İntibak çalışmamız yok" dedi.

    SGK Başkanı bu yıl emekli maaşı ödemeleri için plananlanan rakamın da 206 milyar TL olduğunu açıkladı.

    Emekli promosyonları hakkında da konuşan Bağlı, şu ana kadar 9 milyon 296 bin 886 emekliye 3 buçuk milyar TL promosyon ödemesi yapıldığını söyledi. "Tüm emeklilerin yüzde 83'ü promosyonunu aldı" dedi.

    Bir çok kişiyi yakından ilgilendiren, aralarında SGK prim borçlarını da kapsayan bazı borçların yapılandırılması konusuna da değinen Bağlı, SGK borçlarına yönelik ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona erdiğini hatırlattı. Bu imkandan yararlanmak isteyen vatandaşları, ''Bu taksiti ödemedikleri takdirde yapılandırmanın bozulacağı'' konusunda da uyardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow