hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Aslı Öymen
    Aslı Öymen

    Aslı Öymen

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Eğlencenin kalbi Beyoğlu’na "Zorlu" rakip

    Yeni sezona müzikallerin yanı sıra birçok yenilikle giren PSM’de salon sayısı, gösteri sayısı ve çeşidi artarken farklı alanlarda ve farklı yaş guruplarına yönelik etkinlikler planlanmış. Yeni salonlardan biri ise Stüdyo. İKSV’nin Salon’una benzer bu mekân alternatif müzik grupları için tasarlanmış. Bu durumda eğlencenin merkezi olarak kabul edilen Beyoğlu’nun müşterisi Zorlu’ya kayar mı? Bunu tabi zaman gösterecek.

    Devamını Oku09.09.2016

    Her şey kuşbakışı daha güzel

    Ben uçakta cam kenarında oturmayı tercih edenlerdenim... Nedeni basit. Uçak havalanırken ayrıldığım yeri ya da inişte gideceğim kenti yukarıdan yani kuş bakışı seyredebilmek. 

    Devamını Oku30.10.2014

    Futbola dair

    Futbola ilgim fazla olmasa da zaman zaman bir maç seyrettiğim olur. Milli maçlar ya da büyüklerin karşılaşmalarını eş durumundan seyrederim. İtiraf edeyim bol gollü maçlar hoşuma gider.

    Devamını Oku17.10.2013

    Altın Portakal'a Altın Jüri

    Bir araya geldiğimiz ilk günden itibaren ilginç bir şey oldu. Hatta tuhaf bir durum da denebilir. Jüri üyeleri alışık olmadık bir şekilde anında kaynaştı ve herkes birbirini seviverdi.

    Devamını Oku10.10.2013

    Londra'da nereye gitmeli?

    2 günlüğüne Londra'ya gittiniz ve bir kaç saatiniz boş.Sonsuz seçeneğinizin olacağı kesin. Hele mevsimlerden yaz, aylardan temmuz ise.. Gerçekten ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Şaşırıp da kararsız kalıp vakit kaybetmeyin, benim size müthiş bir önerim var. 15.05.2014 07:16

    Devamını Oku19.07.2013

    Diziler burada belgesel nerede?

    Bu yazım geçen haftakinin bir devamı niteliğinde olacak

    Devamını Oku25.10.2012

    Türk dizi baharı ne kadar sürecek?

    Cannes'daki film afişlerinin en çok hoşuma giden tarafı dizilerimizin İngilizceye çevrilmiş halleri: Time Goes by (Öyle Bir Geçer Zaman Ki), Magnificient Century (Muhteşem Yüzyıl), Fatmagul (Fatmagül'ün Suçu ne?), Fallen Angel (Kötü Yol), My Partner Knows (Ben Bilmem Eşim Bilir).

    Devamını Oku17.10.2012