hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Metin Güneş
    Metin Güneş

    Metin Güneş

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    İnfantino gerçeği

    Gianni Infantino ismi Türkiye'de futbolla ilgilenen hemen herkes tarafından bilinir. Futbol dünyası, 3 Temmuz sürecinde İnfantino ile yatıp İnfantino ile kalktı. İtalyan asıllı olan İsviçre vatandaşı İnfantino, henüz neyin ne olduğu anlaşılmadan Fenerbahçe'nin cezalandırılması için can atan çevreler için bir başöğretmen, bir adalet dağıtıcısı olarak görüldü.

    Devamını Oku11.03.2016

    Her şey için teşekkürler David...

    1980'li yılların başları. Londra'da bir arkadaşımın evindeyim. Evin telefonu çaldı. Arkadaşım benden telefona bakmamı istedi. Ahizeyi kaldırdım. Analog hattan akıp kulağıma gelen o sesi aradan bunca yıl geçmesine rağmen hala hatırlar ve ürperirim. O ses, arkadaşımın adını söyleyerek onunla konuşmak istediğini söyledi. "Kim arıyor?" diye sordum. Ses, "David" dedi.

    Devamını Oku11.01.2016

    Taze haber

    Gerçi AKP hükümeti pek haz etmez ama, İngiliz yayın kurumu BBC, tarihiyle, bütçesiyle, çalışan sayısı ve dünyanın dört bir yanına dağılmış muhabir ağıyla habercilikte en saygın kurumlardan biridir.

    Devamını Oku22.10.2014

    Kobani ikiyüzlülüğü

    Dünya ve Türk medyası, Türkiye-Suriye sınırından futbol maçı izler gibi savaş izliyor.

    Devamını Oku16.10.2014

    Türkiye'nin Kobani oyunu

    "Türkiye'nin Kobani'de oynadığı oyun neyin nesi?" diye merakla soruyor İngiliz meslektaşlarımız. "Türkiye, Kobani'nin IŞİD tarafından bitirilmesini pek de umursamıyor gibi" diye de ekliyorlar.

    Devamını Oku07.10.2014

    Beyinler de bir üst modele geçebilir mi?

    Akıllı telefonlarınızı, otomobillerinizi, bilgisayarlarınızı bir üst modele geçirmek kolay. Paranız varsa iPhone 6’yı ya da BMW’nin son modelini alıp havanızı atabilirsiniz.

    Devamını Oku01.10.2014

    ABD, IŞİD, Suriye bataklığı ve türban

    "İnsanlar benim IŞİD konusunda yapacağım tavsiyeleri dinlemeli. Zira ben daha önce Irak'ta savaştım" diyor İngiltere eski Başbakanı Tony Blair.

    Devamını Oku23.09.2014

    İskoçya'da kim kazanırsa kazansın...

    İskoçya bağımsızlık referandumundan ister "evet" isterse "hayır" sonucu çıksın, Birleşik Krallık kavramının "Birleşik" kısmı onulmaz derecede büyük bir yara aldı.

    Devamını Oku16.09.2014