hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale Belediye Başkanı Örki, muhtarlarla buluştu

    Pamukkale Belediye Başkanı Örki, muhtarlarla buluştu
    expand

    Pamukkale Belediye Başkanı Örki, muhtarlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlar onuruna yemek düzenledi.

    Pamukkale Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede yaşayan muhtarlar için akşam yemeği düzenledi. Pamuk Kafe'de gerçekleştirilen etkinliğe; Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve Pamukkale'nin 61 mahallesinin muhtarı ve aileleri katıldı. Davete eşi Nur Örki ile katılan Başkan Örki, salonda bulunan muhtarları ve ailelerini selamladı ve günlerini kutladı.

    Programda konuşan Örki, muhtarlık görevinin demokrasinin temel taşlarından olduğunu söyledi. Muhtarların mahallelerine hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Örki, "Muhtar denilince aklımıza devletine sımsıkı sağlam bir şekilde bağlı, sadakatli bir şekilde koşturan, mücadele eden kişiler gelir. Muhtar denilince aklımıza halkı için gözyaşı dökmesini bilen kişi gelir. Başımız sıkıştığında en önce koşturacağımız kişidir muhtar. Yaptığınız iş çok kadim bir iş, yüzlerce yıl öncesine dayanıyor. Rabbim elbirliğiyle Pamukkale ilçemize hizmet edebilmeyi nasip etsin. Çünkü hepimizin kalbinde bir ateş yanıyor, benim kalbimde yanan ateşin aynısı sizin de kalbinizde yanıyor. O da nedir? Milletimizi mutlu etme ateşi. Milletimize hizmetkar olma ateşi. İşte bu ateş bizim yüreğimize işlenmiş, çok şükürler olsun rabbime ki bizler de şimdi seçilmişiz, bu içimizdeki ateş doğrultusunda hizmetkar olmak için koşturacağız" dedi.

    Başkan Örki, programın sonunda muhtarlarla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı'nı destek amacıyla asker selamı verdi.

    Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow