hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyalı Lara, Victoria's Secret kadrosunda

    Antalyalı Lara, Victorias Secret kadrosunda
    expand

    Tarkan'ın, son albümü Metamorfoz'daki bir şarkısına çekeceği klibinde oynatmak istediği Antalyalı manken Lara Sengül Surol'un şansı açıldı.

    Antalyalı manken 23 yaşındaki Lara Sengül Surol, dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'in kadrosuna seçildi.

    Tarkan'ın son albümü Metamorfoz'daki bir parçasına çekeceği klibinde oynatmak istediği manken Lara Sengül Surol'un şansı açıldı.
     
    23 yaşındaki güzel manken, dünyaca ünlü modellerin podyuma çıktığı Victoria's Secret defilelerine katılma hakkı kazandı.
     
    Ön çekimlerden geçen Surol, 2009 yılında düzenlenecek defilelerde podyuma çıkacak.
     
    Defileler öncesi Maldiv adalarında düzenlenecek katalog çekimine de katılacak olan Surol, vize işlemlerini yaptırmaya başladı.

    Victoria's Secret'a katılan ilk Türk manken unvanını alacağını söyleyen Surol, "Çok profesyonel çalışılıyor. Bir yıl sonraki defile ekibini şimdiden belirliyorlar. Aralarında dünyaca ünlü top modellerin olacağı kadroya girmenin sevincini yaşıyorum" dedi.


    2009 yılına kadar fizik kondisyonuna çok dikkat etmesi gerektiğini belirten Sural, "Kasım ayı gibi tekrar toplanacağız. Son bir fotoğraf çekimi olacak. Bir yılda değişikliğe uğrayanlar elenecek. Fakat ben kendime güveniyorum. Formumun daha iyi olacağını biliyorum" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow