hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EL AL İsrail Havayolları Türkiye pazarına döndü

    EL AL İsrail Havayolları Türkiye pazarına döndü
    expand

    Atlasjet ile EL AL İsrail Havayolları arasında, İstanbul - Tel-Aviv - İstanbul hattında karşılıklı seferler düzenlenmesi amacıyla ortak uçuş (Code-Share) anlaşması imzalandı.

    Atlasjet'ten yapılan açıklamada, Türkiye'ye daha önce düzenlediği seferleri Şubat 2007'de durduran EL AL İsrail Havayolları'nın, Atlasjet ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Türkiye pazarına döndüğü belirtildi.

    Açıklamada, Atlasjet ile EL AL İsrail Havayolları arasında imzalanan ortak uçuş anlaşmasına göre, 1 Mart 2010 tarihinden itibaren ortak uçuşların, İstanbul -Tel-Aviv arasında haftada karşılıklı 7 sefer olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

    Tüm uçuşların Atlasjet ve EL AL İsrail Havayolları'nın kendi uçuş kodları ve numaraları ile ortak olarak yapılacağı ifade edilen açıklamada, Atlasjet'in bu ortak uçuşlar için 2 adet Airbus 320 uçağının koltuk kapasitelerini 168 koltuktan 156 koltuğa indirerek, business ve ekonomi class olarak yeni baştan düzenlediği bildirildi.

    Açıklamada, anlaşma çerçevesinde, Atlasjet Havayolları'nın Tel-Aviv ötesi, EL AL İsrail Havayolları'nın sefer yaptığı, New York, Los Angeles, Sao Paola, Johannesburg, Mumbai, Bangkok, Hong Kong'a, EL AL İsrail Havayolları'nın da İstanbul ötesi, Atlasjet'in sefer düzenlediği tüm iç hat ve dış hat noktalarına bağlantılı seferler ile yolcularının seyahat devamlılığını sağlayabilecekleri belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow