hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şener: "Yeniden kolbastı oynarız"

    Şener: Yeniden kolbastı oynarız
    expand

    Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, hafta sonu deplasmanda Sivas'ı yendikleri takdirde liderliğin bir ucundan tutacaklarını söyledi.

    Sivasspor'un iki sezondur gösterdiği başarıyı takdir ettiğini belirten Şener, "hala altı hafta kala ligde liderliklerini sürdürüyorlar. Kısıtlı imkanlarına rağmen bu başarıyı gösteriyorlar. Onları tebrik etmek lazım" dedi.

    Trabzonspor'un da farklı bir takım olduğunu ifade eden Şener, "bizim de hedeflerimiz var. Sivasspor ile altı puanlık bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimiz de bu hafta kupada zorlu bir maç oynayacak. Biz Sivas'tan üç puanla dönersek liderliğin bir ucundan tutmuş oluruz" diye konuştu.

    Şener, Trabzonsporlu futbolcuların Gençlerbirliği galibiyetinden sonra kolbastı oynamamalarına ve "Sivasspor maçından sonra kolbastı oynayacağız" biçimindeki açıklamalarına ilişkin olarak ise "4-5 hafta galip gelememiştik. Oyuncular bu arada kolbastı oynamayı unutmuşlardı. Şimdi galip gelmeye başladık. Yeniden kolbastı oynarlar" dedi.

    Şener, Gençlerbirliği'ne muhteşem bir gol atan Yattara'nın son haftalarda iyi performans gösterdiğini ifade ederek, "Yattara zeki bir oyuncu. Maçtan sonra da tesislerde arabaları yıkamış. Kampın neşe kaynağı. Her zaman bu performansını göstermesini isteriz. Sivasspor maçında da performansını sürdürmesini istiyoruz" diye konuştu.

    Sadri Şener, görev sürelerinin ilk yılında tekrar konuşulan ve keyif veren bir takım olduklarını ifade ederek şöyle devam etti:

    "Bu yıl önümüzde ligde altı hafta var. Lig sonunda ne olacağı belli değil, ama belli olan bir şey var, herkes Trabzonspor'dan bahsediyor. Bir takım olduk ve her yerde Trabzonspor konuşuluyor. Trabzonspor bu yıl keyif verdi, piyasa değeri arttı. Avrupa kupalarına da katılmamız kesinleşti. Biz bunları ilk yılımız bitmeden başardık. Ligi 1-2 bitirsek bambaşka olur. Trabzonspor, gerçek gücüne tekrar döndü."

    "Fazla gaza bastığımızı düşünüyorum"

    İlk yıllarında ekonomik yapıyı büyüttüklerini, kulübün gelirlerini artırdıklarını belirten Şener, "bazen gaza fazla mı bastık diye düşünüyorum. Yorulan biz olduk, ama ne yapalım kulübün iyi yerlere gelmesi önemli" dedi.

    Şener, "gelecek sezon 2-3 transfer daha yapacağız. 4-3'lük bir takımımız var. Seneye 4-4'lük bir takımımız olacak ve yeni ufuklara doğru yol alacağız" diye konuştu.

    Sadri Şener, bu yıl özellikle sahalarında Denizlispor, Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgilerini unutamadıklarını belirterek, "bu maçlarda birer puan alsaydık, daha farklı konumda olurduk. Şimdi önümüzdeki altı maça bakıyoruz" diye konuştu.

    Trabzonspor, Sivasspor maçı öncesi 24 Nisan Cuma günü Sivas'a giderek kampa girecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow