hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakırspor'dan Mendoza bombası

    Diyarbakırspordan Mendoza bombası
    expand

    Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Diyarbakırspor, bir zamanlar Avrupa'nın önemli golcüleri arasında yer alan Perulu Andres Mendoza'yı kadrosuna kattı.

    Diyarbakırspor kulüp binasında düzenlenen törende Perulu Andres Mendoza, Mısırlı Muhammed Amir Azmi ve Muğlaspor'da forma giyen Hakan Güler ile sözleşme imzalandı.

    2000-2004 yılları arasında Club Brugge'de 129 maçta 54 gol atarak Avrupa'da adını duyuran 31 yaşındaki Mendoza, Peru milli takımında da 44 kez forma giydi. Muhammed Amir Azmi ise daha önce Hacettepe'de top koşturmuştu.

    Kulüp başkanı Çetin Sümer, üç futbolcuyu daha renklerine bağladıklarını belirterek, Diyarbakırspor'un gün geçtikçe daha da güçlendiğini söyledi.

    Sümer, Diyarbakırspor'a 21 futbolcu kazandırdıklarını ifade ederek, "kulüp olarak hiç bir şekilde güçsüzlüğe tahammülümüz yok. Taraftarına, halkına ve Turkcell Süper Lig'e yakışır bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

    Ankaragücü maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını da anlatan Sümer, kadrolarına ve teknik direktöre güvendiklerini kaydederek şunları söyledi:

    "Bu maçı alacağımız kanaatindeyiz. İlk maçlar gösterge olmasa da bu maça iyi hazırlandık. Hocamız takımı başarılı bir şekilde toparladı. Futbolcularla bir uyum ortamı yakaladık. Kentimizin ortak değeri olan Diyarbakırspor'un başarısı için herkesi bu çatı altında biraraya gelmeye davet ediyoruz.

    "Şu anda 21 lisanslı futbolcumuz var. Brezilya'dan görüştüğümüz üç futbolcu için fiyat konusunda anlaşamadığımızdan sonuç alamadık. Brezilya dışından üç futbolcu ile anlaştık. Onların da katılımı ile iyi bir takım olacağız. Turkcell Süper Lig'e ve bölgemize renk katacak futbolcularımız, hafta başında Diyarbakır'da olacak."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow