hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençler de Versace ve Armani giyecek

    Gençler de Versace ve Armani giyecek
    expand

    Başbakan Erdoğan'ın elbiselerini hazırlayan Sarar'ın temsilcisi Muhittin Aslantürk, Versace ve Armani ile anlaştı. Her iki markayı da gençlerle tanıştıracak olan Aslantürk, peş peşe mağazalar açmayı hedefliyor.

    Star gazetesinden Yaşar Kızılbağ'ın haberine göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanından bürokratına çok sayıda üst düzey yöneticiyi giydiren Karizma Grup'un sahibi ve Sarar Giyim'in temsilcisi Muhittin Aslantürk, çocuk ve gençleri Versace ve Armani ile tanıştıracak.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ad ve soyadının baş harflerinden oluşan R.T.E. adlı markanın mucidi de olan Aslantürk, halen 11'i Sarar, 2'si de Nike toplam 13 mağaza ile sürdürdüğü perakende sektöründeki iddiasını, Versace ve Armani Junior ile Armani Jeans mağazaları da açarak daha da büyütüyor. Ağabeyi Yakup Aslantürk ile birlikte ilk olarak Galeria'da 31 Ocak'ta Versace'nin monobrand mağazasını açacak olan Aslantürk, en geç 31 Aralık'a kadar da Armani Junior ve Armani Jeans'ı açacaklarını açıkladı.

    Caddelerde de yer bakıyoruz

    2011 yılında her üç markadan da 3'er mağaza açmayı planladıklarını anlatan Aslantürk Galeria'nın ardından Armani ve Versace'nin açılacağı diğer yerlerin ise Merter'deki Marmara Forum ve Zorlu Grubu'nun Karayolları arazisi üzerinde inşa ettiği Zorlu Center olacağını belirttti. Her iki marka ile de gerekli anlaşmayı yaptıklarını anlatan Muhittin Aslantürk, ilk yıl performansına bakarak Versace ve Armani'yi ayrıca Ankara, İzmir ve Antalya'ya da götürmeyi planladıklarını belirterek "Ayrıca Nişantaşı ve Bağdat caddelerinde de yer bakıyoruz" dedi. Aslantürk ilk yıl için bu üç markadan 7 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirterek "Getireceğimiz yeni markalarda 2015 ciro hedefimiz 25 milyon dolar civarında" dedi.

    Kendi markası da var

    Armani ve Versace'nin bugüne kadar Türkiye'de yeterince temsil edilemediğini de anlatan Aslantürk "Bu markaları Türkiye'de sırtlayıp götüreceğiz" dedi. Aslantürk ayrıca Coolline ve Coolmen adıyla 2 tescilli markalarının bulunduğunu da belirterek "Bu markamızın mağazası da Beşiktaş'ta. Kendi imalatımız var" dedi. Değişen moda trendleri hakkında da bilgi veren Aslantürk armalı ve ekoseli ürünlerin moda olmaya başladığını da belirterek "Çizgili ve üç düğmeli ürünler de yeniden geri dönüyor" diye konuştu.

    Başbakan Erdoğan'a kış koleksiyonu hazırlanıyor

    Başbakan Erdoğan'ın giyimiyle yakından ilgilenen Muhittin Aslantürk, R.T.E. adlı markanın mucidi olarak biliniyor. Aslantürk, takım elbise, gömlek, kravat dahil tüm ürünlerinde kullandıkları R.T.E'nin kendilerinin fikri olduğunu söylerken Erdoğan'ın avukatları aracılığıyla yaptığı patent başvurusu sürecine herhangi bir dahli olmadığını da belirtiyor. Aslantürk, Erdoğan için takım elbise ve kabandan oluşan 10 adet kış koleksiyonu hazırladıklarını da anlatarak takımların bir ay içinde teslim edileceğini söyledi.

    Fiyatlar Türk markalarına yakın

    Muhittin Aslantürk, Versace ürünleri ile Armani'nin çocuk giyiminde fiyatların uygun olacağını da belirtti. Aslantürk "Versace ve Armani ürünlerini Türk markalarına yakın fiyatla satacağız" diye konuştu. Halen 11'i Sarar, 2'si Nike olmak üzere toplam 13 mağazaları bulunduğunu  anlatan Muhittin Aslantürk 25 milyon lira ciro yaptıklarını anlattı.

    Çubukçu da İstinye Park'tan giyiniyor

    Muhittin Aslantürk, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra bakanlardan Beşir Atalay ile Nimet Çubukçu'nun da daimi müşterisi olduğunu söyledi. Çubukçu'nun İstinye Park'taki mağazalarından alışveriş yaptığını söyleyen Aslantürk, Hüsnü Mübarek'in de müşterisi olduğunu anlattı.

    İş dünyasından ise Bülent Eczacıbaşı, Ahmet Nazif Zorlu ve Türkan Sabancı'nın da kendilerini tercih ettiğini belirten Muhittin Aslantürk  "Ayrıca haberimiz olmadan alışveriş yapan birçok ünlü isim var. Suriye Ekonomi Bakanı'na İstinyepark'taki mağazamızdan alışveriş yaparken tesadüfen rastladım. Abdulkadir Aksu, Kürşad Tüzmen, Celalettin Cerrah, Hüseyin Çapkın, Aziz Babuşçu, CHP'li Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi de müşterimiz arasında. Hamzaçebi 1 yıllık alışverişini bir günde yapıp gidiyor" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow