hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havada "Ramazan" rekabeti

    Havada Ramazan rekabeti
    expand

    Havayolu şirketleri, Ramazan ayında sevdiklerine havadan ulaşmak isteyenler için cazip indirim kampanyaları düzenliyor.

    Türk Hava Yolları:
    THY'nin düzenlediği Ramazan kampanyasında İstanbul çıkışlı ve varışlı iç hat yolcu biletleri tüm vergi ve harçlar dahil 94 liradan satılıyor.

    2 Ağustos'ta başlayan kampanya, THY'nin internet sitesinden 11 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak.

    İç hat seferlerindeki 25 bin koltuk için geçerli olacak kampanyaya katılmak isteyenlerin rezervasyon yaptırdıktan sonra biletlerini 24 saat içinde almaları gerekiyor.

    Onur Air:
    Onur Air de Ramazan kampanyasında 5 bin iç hat biletini her şey dahil 49 liradan satışa sundu.

    Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 5 gün önce almak şartıyla 11 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasındaki iç hat uçuşlarında 49 liradan bilet alma fırsatı yakalayacak.

    5 Ağustos'ta satışa sunulan kampanya biletleri www.onurair.com.tr internet sitesinden, 0212 444 66 87 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden alınabilecek.

    Anadolu Jet:
    Anadolu Jet firması da 11 Ağustos-6 Eylül tarihlerini kapsayan Ramazan ayı kampanyasında vergiler ve harçlar hariç 59 liradan bilet satışına başladı. 25 bin koltuğu kapsayan kampanya, yurtiçi seferlerinde geçerli olacak.

    Pegasus Havayolları:
    Pegasus Havayolları'nın Ramazan kampanyası ise sona erdi. 22-29 Temmuz tarihleri arasında bilet alanlar Ramazan ayı boyunca her şey dahil 49,90 liradan bilet alma imkanına kavuştu.

    Atlasjet Havayolları:
    Atlasjet Havayolları, 11 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Ramazan ayına özel her şey dahil tek yön 79 TL'den seyahat etme fırsatı sunan kampanya başlattı.

    Ramazan süresince seyahat etmek isteyen yolcular, 11 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında tüm iç hat uçuşlarında (KKTC hariç) tek yön her şey dahil 79 TL'den (hizmet bedeli dahil) uçabilecek.

    Atlasjet, Ramazan ayına özel uygulamasında, standart kuralları uygulayarak, yolcuların satın aldıkları biletin tarihini değiştirme, iptal ve iade edebilme avantajlarının yanı sıra tarifeli kalkış saatinden 12 saat öncesine kadar yapılan iptal ve değişikliklerden herhangi bir bedel ödemeden kullanım hizmeti de sağlayacak.

    Diğer taraftan, havayolu şirketlerinin Ramazan ayına özel düzenledikleri indirim kampanyalarının, geçen yıllara oranla daha kısıtlı ve sınırlı olduğu, geçen yıl indirim kampanyaları düzenleyen bazı şirketlerin ise bu yıl kampanya tercih etmedikleri görüldü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow