hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bihter'in intiharı ve kötü çekilmiş bir son

    Bihterin intiharı ve kötü çekilmiş bir son
    expand

    Aşk-ı Memnu kitapta da olduğu gibi Bihter'in intiharıyla sona erdi. Yalnız kendini kalbinden tabancayla vuran Bihter'in kolay kolay yere düşmemesi, kanın her nedense hiç aşağıya doğru akmamış olması ve olmayan yara izi gözlerden kaçmadı.

    Heyecanın tavan yaptığı final bölümü 24 saat önceye dönülerek başladı.. Deniz Hanım, evin sakinlerine görünmemek için köşke korudan girdi ve Behlül ile Bihter’in son buluşmalarına tanık oldu..

    Haftalardır suskunluğunu koruyan Adnan Bey, Bihter’e şoke eden bir açıklama yaptı. Bihter, Adnan'dan duyduğu sözler karşısında yıkıldı. Adnan Bey “boşanmak” istediğini açıkladı. Olayın şaşkınlığı üzerinden çabucak atan Bihter hemen telefona sarılıp büyük umutlarla yine Behlül’ü aradı.

    Her şeyi öğrenen Adnan Bey, Bihter’in yanına koşar adımlarla giderken, Behlül de Bihter’i konuşmaması için ikna çabalarına devam ediyordu.

    Bu arada Bihter'in her şeyi itiraf edeceğini öğrenen Behlül, düğün alanını terk ederek Bihter’i susturmak için yola çıktı.  Behlül’ün gittiğini öğrenen Nihal de arabasına atlayarak evin yolunu tuttu.

    Matmazel’in içindeki şüpheleri Adnan Bey’e anlatmasıyla soluğu Beşir’in yanında alan Adnan Bey, Beşir’e her şeyi anlatmasını söyledi. Ve acı gerçekleri öğrendi.

    Ve Adnan Bey kapıya dayandığında Bihter elindeki tabancayla intihar etti. Adnan Bey ise Behlül’e içi acıyarak “Sen benim oğlumdun” dedi.

    Ve iki cenaze... Birisi intihar eden Bihter’in diğeri ise son nefesinde her şeyi anlatan Beşir’in. Cenaze sahnelerinde gözyaşları sel olurken, Firdevs hanımın felç olan hali ve cenazenin ardından nişanlısının kendisini terk etmesi hafızalara kazındı.

    Öte yandan Beşir’in cenazesi de izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

    Nihal üzüntüden hastanelik oldu. Yaşadığı acılara rağmen onu teselli etmeye çalışan yine babası Adnan Bey oldu.

    Adnan Bey, Nihal, Bülent ve Matmazel evi boşaltarak yeni evlerine doğru yol alırlar...

    Kaynak: KanalDHaber
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow