hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Guns N’ Roses’a şişe yağdırıp sahneden kovdular

    Guns N’ Roses’a şişe yağdırıp sahneden kovdular
    expand

    Rock grubu Guns N’ Roses Dublin’de kalabalığın kendilerini ıslıklayıp plastik şişe yağmuruna tutması sonucu sahneyi terketmek zorunda kaldı.

    Konser için toplanan hayranları grubun yaklaşık bir saat geç gelmesi nedeniyle sinirlendi.

    Grubun solisti Axl Rose konsere başladıktan 20 dakika kadar sonra durmak zorunda kaldı ve seyircilere dönerek, “Şöyle bir anlaşma yapalım. Tek bir şişe daha atarsanız biz gidiyoruz” dedi.

    Ama daha sonra vücuduna üç ya da dört plastik şişe daha isabet eden Rose, “Siz bilirsiniz. Biz kalmak isterdik. Biz kalmak istiyoruz. Biz iyi vakit geçirmek istiyoruz. Siz iyi vakit geçirmek istemiyorsanız, yapacağınız tek şey bize haber vermeniz. Bizim açımızdan bir sorun yok. Biz de kendi yolumuz gideriz” dedi ve sahneyi terketti.

    Grubun sahneyi terketmesi üzerine mikrofonu alan bir görevli kalabalığa hitaben, “Biz Axl’ı yeniden sahneye getirmek için büyük bir uğraş veriyoruz. Sizden sahneye madde atmamanızı rica ediyorum. Çok güzel bir konser izleyeceğinze söz veriyorum ama önce sakinleşmeniz gerekiyor” dedi.

    Yaklaşık 60 dakikalık bir aradan sonra grup gece 23.30 sıralarında sahneye geri döndü saat 01.00’a kadar konseri terketmeyip bekleyen hayranlarına ara vermeksizin çaldı.

    Daha sonra konserin oganizatörleri tarafından yapılan açıklamada grubun hayranlarından özür dilendi ama aynı zamanda, “Hiçbir sanatçı üzerine madde ve ne olduğu bilinemeyen sıvıların fırlatılmasını hak etmez” dendi.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow