hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sezen'in keyfi yerinde: "Pankreasımı gerdirdim"

    Sezenin keyfi yerinde: Pankreasımı gerdirdim
    expand

    Almanya'nın Bochum kentinde bir konser veren ve şarkılarıyla hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan ünlü sanatçı Sezen Aksu, konser sonunda ayakta alkışlandı.

    Bir süre önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayranlarını üzen Sezen Aksu, dün akşam Almanya´nın Bochum kentinde verdiği muhteşem konseriyle eski günlerini aratmadı. Büyüleyen yorumu ve sıradışı espirileriyle hayranlarını coşturan Sezen Aksu, salonu tıklım tıklım dolduran yaklaşık iki bine yakın izleyici tarafından ayakta alkışlandı.

    Sahnede giydiği kıyafeti ve üzerine aldığı kareli tülle de oldukça güzel görünen ünlü Sezen Aksu, geçirdiği ameliyat sonrası eskisi kadar sahnede hareketli gözükmese de, neşesinden pek bir şey kaybetmediğini gösterdi.

    Konserin başında hayranlarını selamlayan Sezen Aksu, "Size memleketinizden bir nefes getirdim ve memleketin şefkatli eliyle, sırtınızı sıvazlamaya geldim" sözleriyle büyük alkış aldı.

    Dev okeystra ekibiyle sevilen şarkılarını canlı canlı okuyan ve adeta hayranları büyüleyen Sezen Aksu, ara sıra hayranlarıylada sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

    Konser öncesi Bochum şehrini dolaştığını anlatan Sezen Aksu, "Arabayla dolaşırken birden gurbeti anlatan (Gurbet o kadar acıdır ki. Her şey bana yabancı) sözleri mırıldanmaya başladım ve dedim ki: 'Ne kadar alışırsanız alışın kökünden koparılmışlık duygusu vardır herhalde'" diye konuştu.

    "Benden kurtulamazsınız"

    Ünlü sanatçının, "Beni anne ve babalarınız Türkiye´den bilir, çocukları ve onların çocukları da buralardan tanır. Öldürmeyen Alllah öldürmez. Benden kurtulamazsınız!" sözleri ise salonda kahkahalara neden oldu.

    Geçirdi sağlık sorunlarını da izleyicisiyle paylaşan Sezen Aksu, "Önemli bir şey değildi, pankreasımı gerdirdim. İçerden dışarıya başladım güzelleşmeye. Estetik yaptıranların hepsi sarhoş, dıştan başlıyorlar. Ben içeriden başladım. Baktım ki, seneler içinde pankreasım biraz yorulmus, ağzı burnu dağılmış hemen toparlattırdım" diye anlattı.

    Aşkımı tabancayla kovaladım

    Mesleki anlamda olsun gerçek aşkta olsun aşkların en güzelini yaşadığını belirten Sezen Aksu, yıllar önce aşık olduğu adamı, bir tartışma sonrası Istanbul-Levent´te tabancayla kovaladığını anlattı.

    "Her aşık, cinayete meyillidir" diyen ünlü sanatçı, sokakta aşkını kovaladığı sırada, elindeki tabancanın da boş olduğunu ve korkutma amaçlı bunu yaptığını da söylemeyi ihmal etmedi.

    Geldiği Bochum´da birbirinden güzel şarkılarını seslendiren ve yaklaşık iki saat sahnede kalan Sezen Aksu, salonu dolduran hayranlarına uzun yıllar unutamayacakları bir müzik ziyafeti verdi.

    Konser boyunca adeta alkış yağmuruna tutulan Sezen Aksu ile ilgili konuşan izleyiciler, "Konser şahaneydi. Çok beğendik. Sezen Aksu hala eskisi gibi. Yine bekleriz" şeklinde görüş belirttiler.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow