hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Aşk-ı Memnu" veda gecesinde muhteşem final...

    Aşk-ı Memnu veda gecesinde muhteşem final...
    expand

    Kanal D'nin, Aşk-ı Memnu dizisinin veda gecesi İstanbul Suada'da düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. "Baba Beni Okula Gönder" projesine de destek verilen gecede, heyecan ve hüzün doruktaydı.

    Suada'da düzenlenen Aşk-ı Memnu dizisinin veda gecesinde heyecan doruktaydı. Geceye katılan Beren Saat, geçirdiği kaza nedeniyle Suada'ya koltuk değnekleriyle geldi. Veda gecesine Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi İdil Fırat ile katıldı. Hazal Kaya ise mini eteğiyle dikkat çekti.

    Heyecandan konuşamadı

    Batuhan Karacakaya (Bülent Ziyagil) final gecesinde son derece heyecanlı olduğunu, deneyimli oyuncularla aynı seti paylaşmanın da son derece önemli olduğunu dile getirdi.

    "Herşey çok iyiydi"

    Zerrin Tekindor da (Deniz de Courton) final gecesine ilişkin, "Çok iyi çalıştık. Elimizde çok iyi bir metin vardı. Yapımcı şirketi, yönetmen her şey çok iyiydi. Çok şanslı hissediyorum kendimi. İyi bir projeydi. Layığıyla yerine getirdik umarım" dedi.

    VE BEHLÜL KAÇAR... İZLE

    BİHTER'İN İNTİHARI VE KÖTÜ ÇEKİLMİŞ BİR SON... İZLE

    İLK AŞK-I MEMNU'NUN FİNALİ... İZLE

    "Hevesimiz kursağımızda kalacaktı"

    Geceye katılanlar arasında yer alan Yapımcı Kerem Çağatay, son bölümün son derece heyecanlı olduğunu söyleyerek, son bölümün internet sayfalarında doğrudan yer almamasının son derece sevindirici olduğunu söyledi. İnternet sayfasında yer alması halinde ise heveslerinin kursaklarında kalacağını ifade etti. Dizinin minimum 100 kişiye istihdam sağladığını da kaydeden Çağatay, dizinin finalinin istenilen şekilde olduğunu kaydetti.

    Behlül' geceye sevgilisi İdil Fırat ile katıldı

    Dizinin baş rol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül Haznedar) veda gecesine sevgili İdil Fırat ve Selçuk Yöntem (Adnan Ziyagil) ile birlikte katıldı.

    Selçuk Yöntem, "Yoğun bir çalışmaydı. İki yıldır bir aile gibi yaşadık. iyi bir iş yaptık.  halkla da paylaştığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekürler" dedi.

    Kıvanç Tatlıtuğ ise, yapılacak daha çok iş olduğunu dile getirerek, Sevgilisi İdil Fırat'a ilişkin sorulara ise yanıt vermekten kaçındı.

    "Efsane yarattık"

    Recep Aktuğ (Hilmi), son derece heyecanlı bir final olduğunu belirterek, "Heyecanlı ve mutluyum" efsane yarattık. Uzun bir süre akıllarda kalacak bir dizi.  Tadında ve zamanında bitti. Üzgünüz tabii dizi bitti. Veda bölümü internet sayfalarında görüntülenseydi, Bu kadar emek boşa gidecekti" şeklinde konuştu.

    'Nihal' mini eteğiyle dikkat çekti

    Süper minisiyle geceye katılan Hazal Kaya (Nihal Ziyagil), çok hüzünlü, çok heyecanlı olduğunu kaydetti. Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu’nun final bölümünün internette yayınlandığı ve seyircinin heyecanın kaybolduğuna ilişkin bir soruya, "Seyircinin heyecanı hiç bir şekilde bitmedi" yanıtını verdi.

    Bihter' Suada'da 'sek sek' oynadı

    Aşk-ı Memnu dizisinin veda yemeğine katılarak küçük bir kaza geçiren ve ardından ayağını burkan Beren Saat (Bihter Yöreoğlu) ise, deyim yerindeyse Suada'da 'sek sek' oynayarak dizinin gösterildiği salona zorlukla geçti.

    Aşk-ı Memnu ekibi finalde gözyaşlarını tutamadı

    Suada'da büyük bir katılımla gerçekleştirilen final gecesine tam kadro katılan Aşk-ı Memnu dizi ekibi, dizinin sonuna doğru gözyaşlarına hakim olamadı. Dizinin Senaristi Ece Yörenç ve Hazal Kaya'nın duygulanması dikkatlerden kaçmadı. Dizi sonunda sevinçlerini ve hüzünlerini birbirlerine sarılarak paylaşan Aşk-ı Memnu dizi ekibinin heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.

    Dizi sonunda heyecan ve hüzün doruktaydı

    Dizi sonunda duygu ve düşünceleri sorulan dizinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bu sezon dizi düşünmediğini sinema filmine sıcak baktığını söyledi.

    "Aşk-ı Memnu nasıl yazıldıysa öyle bitti"

    Beren Saat ise, "Hüzünlenmedim çok heyecanlı bir yerde bitti. Bihter'le çok şey paylaştım. Aşk-ı Memnu iyi bir yerde bitti. Roman nasıl yazıldıysa öyle bitti" diye konuştu.

    "Biz yazarken de ağladık"

    Dizinin finali olan 79. bölümün özel gecesinde gözyaşlarına hakim olamayan dizinin senaristi Ece Yörenç, diziyi yazarken de ağladıklarını ifade ederek, son derece güzel bir final olduğunu dile getirdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow