hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Kurtlar Vadisi" Mavi Marmara'da

    Kurtlar Vadisi Mavi Marmarada
    expand

    İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren gemilere düzenlediği baskının ardından Hatay'ın İskenderun Limanı'na getirilen "Mavi Marmara"da, yaşanan olayların da dikkate alınarak oluşturulan "Kurtlar Vadisi Filistin"in çekimlerine başlandı.

    "Kurtlar Vadisi Filistin"in çekimi için İskenderun'da, oluşturulan yaklaşık 150 kişilik figüran oyuncu grubu, Pana Film şirketi Cast ekibi görevlilerinin koordinasyonunda, gruplar halinde İskenderun Limanı A kapısından giriş yaparak, Mavi Marmara Gemisi'ne çıktı.

    Limana daha sonra gazeteciler ve aktivistler grubu alındı. Figüranlığa, İskenderun İnsani Yardım Derneği'nden yardım gönüllülerinin yanı sıra, çeşitli sivil toplum örgütünden temsilciler ile öğrenciler ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

    Mavi Marmara'da dün gece başlayan çekimlerin, saat 03.00'e kadar sürdüğü öğrenildi.

    Yağmur nedeniyle ara verilen çekimlere bu gece de devam edileceği ve 5 gün sürmesinin beklendiği, baskın sahnesi başta olmak üzere bazı sahnelerin de hava şartları gibi koşulların uygun olması halinde açık denizde yapılmasının planlandığı belirtildi.

    Bu arada figüran oyuncular arasında İskenderun İnsani Yardım Derneği Başkanı Zekeriya Kanat ve İskenderun Mardinliler Derneği (MARDER) Başkanı Salih Bayar da bulunuyor.

    Mavi Marmara'da figüranlık için 210 başvuru yapıldığını kaydeden Kanat, filmin gerçeği tam olarak yansıtması için ekibe yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti. Kanat, "Ne kadar gerçeği yansıtırsa o kadar hedefine ulaşır, biz de bunun için yardımcı oluyoruz" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow