hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? | Kanal D 30 Aralık yayın akışı

    Beyaz Show bu haftaki konukları kimler | Kanal D 30 Aralık yayın akışı
    expand

    Beyaz Show'un bu hafta ekrana gelecek yeni bölüm konukları belli oldu. 30 Aralık Cuma günü Kanal D ekranlarında olacak 2016'nın son Beyaz Show'un Beyazıt Öztürk'ün konukları arasında yer alacak isimler fragmanda açıklandı. Yeni sezon formatında 2 haftada bir olarak yayınlanan Beyaz Show 23:30'da izleyici ile buluşacak. Kanal D yayın akışı ve Beyaz Show'un yılın son programındaki konukları detaylarıyla birlikte haberimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyaz Show 2016’nın son programı ile yarın akşam izleyici ile buluşacak. Uzun zamandır müzik dünyasının içerisinde olmasına rağmen geçtiğimiz yıl çıkardığı albüm ile büyük bir çıkış yapan Koray Avcı yeni bölümde müzik ziyafeti yaşatacak. Beyaz Show’a ikinci kez katılacak olan Koray Avcı ilk programında farklı sanatçılara ait parçaları seslendirmişti.

    Yılın son Beyaz Show’unda programın diğer konukları arasında Ertem Şener, Zahide Yetiş ve Survivor programı ile tanınan Seda Aktuğlu yer alacak.

    ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

    Geçtiğimiz yıllarda sunduğu “Doktorum” programının ekranlara veda etmesinin ardından televizyon ekranlarında kalmaya devam eden Zahide Yetiş sabah programlarına transfer olmuştu. Sağlıklı yaşam üzerine bilgiler paylaşan Yetiş’in Kanal D’nin sevilen programında yeni bilgiler paylaşması bekleniyor.

    Kanal D 30 Aralık yayın akışı

    07:00 İrfan Değirmenci ile Günaydın

    09:00 Magazin Extra

    10:00 Renkli Sayfalar

    12:45 Kısmetse Olur

    16: 45 Arka Sokaklar

    18:45 Ana Haber Bülteni

    20:00 Arka Sokaklar ( Yeni Bölüm)

    23:30 Beyaz Show ( Yeni Bölüm)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow