hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hışıroğlu köyü Mesut ile gurur duyuyor

    Hışıroğlu köyü Mesut ile gurur duyuyor
    expand

    Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in Real Madrid'e transfer olması, memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyünde sevinçle karşılandı.

    Hışıroğlu köyünde yaşayanlar, yıllar önce ailesiyle Almanya'ya giden Mesut Özil'in, dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid'e transfer olmasının gururunu yaşıyor.

    Mesut'un köyde yaşayan akrabası 70 yaşındaki Necati Özil, genç futbolcuyla gurur duyduklarını belirterek, "inşallah daha başarılı olur. En son iki sene kadar önce köye geldiğinde görüşmüştük. Yine gelir inşallah. Mesut çok çalıştı buralara gelmek için" dedi.

    63 yaşındaki Cemil Öztürk, Mesut'tan daha büyük başarılar beklediklerini, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

    Mesut Özil'in, geçen yıl köye geldiğinde Almanya milli takımında giydiği sekiz numaralı formasını hediye ettiği 12 yaşındaki Tunahan Uzuner, "Mesut ağabey buraya geldiğinde bize futbolla ilgili tüyolar veriyor. Futbol oynarken topa değil, adama bakmamız gerektiğini söylerdi. Onunla gurur duyuyoruz" dedi.

    Tunahan, "büyük takımlara gideceğini biliyorduk. Hangi takımda oynamak istediğini sorduğumuzda 'Barcelona' demişti ama Real Madrid'e gitti. Biz de onun gibi futbolcu olup büyük takımlarda oynamak istiyoruz" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow