hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yolcu otobüsü kaza yaptı: 2 ölü, 28 yaralı

    Yolcu otobüsü kaza yaptı: 2 ölü, 28 yaralı
    expand

    Kayseri'de yolcu otobüsünün devrilmesin sonucu 2 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.

    Kayseri-Sivas Karayolu 22. kilometre Gömeç köyü yakınlarında, Sivas'tan Kayseri'ye gelmekte olan Erman Özkan yönetimindeki 34 EZ 7478 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma ve tipi nedeniyle şarampole devrildi.

    Kazada, otobüsün altında kalan 6 kişi Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince, krikolar kullanılarak yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 2'si hayatını kaybetti.

    Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan 28 yaralıdan 18'i taburcu edildi, 10 yaralının tedavileri ise sürüyor.

    Kazada yaralananların isimleri şöyle: Mustafa Karaçam (53), Gamze Çam (24), Hasan Tahsin Gürbüz (24), Okan Eker (23), Muradiye Keskin (66), İsmail Çakmak (54), Nurdan Bayram (21), Sakin Yıldırım (35), Gamze Meral Mermer (17), Fatma Köse (20), Yusuf İzzettin Mermer (15), Kübra Çam (16), Tuncay Mert (25), Hasan Koç (61) Emrah Özpolat (28), Meryem Karademir (54), Seyfettin Karademir(49), Mustafa Keskin, Yusuf Karaoğlu, Nuh Balcı, Elif Şuheda Kocaer, Sülhan Özkeleş, Gökhan Hasbey, Demircan Kiraz, Emine Karakoç, Habib Göker, Barış Yazar ve Meryem Kandemir.

    Otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden iki yolcunun Zeynep Karaçınar (51) ve Cengiz Yazar (45) olduğu belirlendi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow