hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liseli gençlerin "Facebook" kavgası

    Liseli gençlerin Facebook kavgası
    expand

    Adapazarı'nda Sakarya Fatih Endüstri Meslek Lisesi ögrencileri ile okula gelen başka bir okul öğrencileri arasında facebook paylaşım sitesindeki bir ileti nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma kavgaya dönüşünce istenmeyen olaylar yaşandı.

    Okul önünde önce sille tokat birbirlerine giren öğrencilerin kavgası bir anda büyüdü, ellerine sopalar taşlar alarak birbirlerini sokak aralarında kovaladılar.

    Dakikalarca süren kavgada bir ögrenci sırtından bıçaklanırken polis ekiplerinin kavgaya karışan 10 genci gözaltına almasıyla liselerinin kavgası yatıştırıldı.

    Alınan bilgilere göre başka bir lisede eğitim gören sayıları 20 kadar olan ögrenci grubu bugün saat 12.00 sıralarında Sakarya Fatih Endüstri Meslek Lisesi önüne gelerek, bu okul önünde kendilerini bekleyen ögrenci grubu ile tartıştılar.

    Daha önce görüşüp hesaplaşmak için anlaştıkları belirtilen örgenciler okul yanındaki boş arsada yaptıkları ağız münakaşası bir anda sille tokat kavgaya dönüştü.

    Tartışmada Fatih Endüstri Meslek Lisesi 11nci sınıf ögrencisi 15 yaşındaki C.K. bıçak ile yaralandı.

    Arkadaşlarının kanlar içerisinde kaldığını gören meslek lisesi ögrencileri, arkadaşlarına saldırıp kaçan öğrencilerin ellerinde sopa peşlerine düştüler.

    Okul yanındaki sokak arasında süren kovalamacada ellerinde taş ve sopa olan liseliler diğer okul ögrencilerini apartman arasında sıkıştırdılar. Bu esnada polis ekipleri olaya müdahale etti.

    Arkadaşları bıçaklanan meslek lisesi gençler "bize saldırdılar" diyerek polisin yanındaki gençlere de saldırmak istedi, ancak polisler engel oldu.

    Polis olaya karışan 10 liseliyi gözaltına alırken saldırıda yaralanan 15 yaşındaki C.K. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

    Bu arada kavganın iki ayrı okul öğrencisinin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki bir ileti yüzünden çıktığı belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow