hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da korkunç kaza: 11 ölü

    İstanbulda korkunç kaza: 11 ölü
    expand

    Başakşehir'de meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 11'e yükseldi. Kazada yaralanan 14 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

    Kaza saat 16.45 sıralarında İkitelli ile Altınşehir arasındaki TEM yan yolda meydana geldi.

    Başakşehir'den Küçükçekmece Altınşehir yönüne giden 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsü ile Adem Cildan'ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankeri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi önünde çarpıştı.

    Kazada minibüste bulunan yolculardan 5'i olay yerinde, 6'sı ise hastanelere kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 11 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

    Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gördükleri manzara karşısında şok geçirdi.

    Polis, kazada ölen İnci Tezlik (19), Selahattin Bektaş (63), Murat Özdemir (14), Derya Dulkadir (10) ile annesi Hasibe Dulkadir (33), Bektaş Bektaş (56), Bahri Şahbudak (67), Ayhan Üstün'ün (31) kimliklerinin belirlendiğini, 3 kişinin ise kimliğinin tespiti için çalışmaların sürdüğünü bildirdiler.

    Işık ihlali iddiası

    İddiaya göre kazaya minibüs sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesi yol açtı. Tanker sürüsünün kendisine yeşil ışık yandığında yaptığı dönüş sırasında meydana gelen kazayı duyan minibüsteki yolcu yakınları olay yerine geldi. Yolcuların yakınları ile kazayı görerek yardıma koşanlar yerde yatan cesetler ile yaralıları görünce gözyaşlarını tutamadılar.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow