hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Maganda kurşunu gözünden etti

    Maganda kurşunu gözünden etti
    expand

    Adıyaman'da düğünde ateşlenen silahtan çıkan kurşun davulcunun başına isabet etti. Davulcunun bir gözünün görme yetisini kaybettiği öğrenildi.

    Kahta ilçesine bağlı Esendere köyündeki düğün töreninde halay çeken davetliler arasında bulunan 4-5 kişi havaya rastgele ateş açmaya başladı.

    Seken kurşunlardan biri davul çalan İbrahim Halil Genç'in başına isabet etti.

    Yaralı davulcu önce Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

    İbrahim Halil Genç'in ensesinde bir adet kurşun bulunduğu tespit edildi, gözünün görmediği açıklandı.

    Jandarma ekipleri, kurşunun çıktığı silahı tespit etti. Gözaltına alınan zanlı ilk ifadesinde silahının arızalı olduğunu iddia etti. Daha önce de aynı şekilde ateş aldığını söyledi.

    Polise "Düğünde silah atacağım" savunması!

    Bu arada Samsun'da da "dur" ihtarına uymayan 30 yaşındaki bir gencin aracında 2 pompalı tüfek ile 3 tabanca bulundu. Gözaltına alınan zanlının ifadesi ise çarpıcıydı. Zanlı ifadesinde "Köy düğününe gidiyordum. Düğünde kutlama yapmak için havaya ateş edecektim" dedi.

    Polis ekipleri dün Canik ilçesinde yolda asayiş denetimı yapıyordu. Bu sırada Yılmaz D. adlı kişi  polisin uyarına aldırmadan kaçmaya çalıştı.

    Yaklaşık yarım saat otomobiliyle kaçan genç otomobiliyle birlikte Soğuksu mahallesinde yakalandı. araçta 2 ruhsatsız pompalı tüfek, 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, silahlara ait 200'ü aşkın mermi bulundu.

    Silahların kendisine ait olduğunu söyleyen zanlı, ifadesinde bir yakının düğüne gittiğini orada kutlama yapacaklarını anlattı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow