hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fallout 4, bu hafta sonu ücretsiz oluyor

    Fallout 4, bu hafta sonu ücretsiz oluyor
    expand

    Bethesda’nın sevilen RPG oyunu Fallout 4, bu hafta sonu ücretsiz oluyor. Yapım Xbox One ve PC’de ücretsiz oynanabilecek iken PS4 için açıklama yapılmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bethesda’nın kült oyun serisi Fallout, 2015 yılında çıkan Fallout 4 ile başarısını sürdürmüştü. Türünün en başarılı oyunlarından olan yapımı henüz oynamadıysanız, bu haber tam size göre. Zira Fallout 4, bu hafta sonu ücretsiz oluyor.

    Bethesda, Fallout 4’ün bu hafta sonu, 25 Mayıs’tan başlayarak hafta sonu boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Oyun, Xbox One ve PC’de 28 Mayıs‘a kadar ücretsiz oynanabilecek. Ancak Playstation 4 platformu duyuruda yer almadı. Xbox Live Gold abonesi olan Xbox One kullanıcıları ve PC tarafından Steam kullanıcıları bu fırsattan yararlanabilecek. Ana oyunun yanısıra modlar da indirilmeye açık olacak ve kullanıcılar Fallout 4 deneyimini tamamen yaşayabilecek.

    Fallout 4, ücretsiz hafta sonu kapsamında Xbox Store, Steam ve Playstation 4 üzerinde bedava oynanmaya açık olmasa da PSN üzerinde de indirimde olacak. Oyun ve sezon bileti yüzde 67 indirimle oyuncular tarafından satın alınmayı bekleyecek.

    10 Kasım 2015’te Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkan Fallout 4, aldığı yüksek notlarla oyun otoriteleri tarafından beğeni ile karşılanmıştı. Oyun için Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop, Nuka-World ve High Resolution Texture Pack adlı genişleme paketleri ve eklentiler yayınlanmıştı. Kısacası Fallout 4, sevenleri için çok uzun oynanış süreleri sunuyor. Ücretsiz oynama şansını değerlendirmenizi öneririz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow