hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sony Xperia XZ Premium satışa çıktı

    Sony Xperia XZ Premium satışa çıktı
    expand

    MWC 2017’de tanıtılan Sony Xperia XZ Premium, nihayet satışa çıktı. İlk olarak Güney Kore’de satışa çıkan telefonun önümüzdeki günlerde diğer bölgelerde de satışa çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sony bu yılın başında düzenlenen MWC 2017’de tanıttığı yeni amiral gemisi Xperia XZ Premium’u nihayet satışa sunuyor. Tüm dünyada merakla beklenen Sony Xperia XZ Premium, Güney Kore’de satışa sunuldu. Sony’nin yeni amiral gemisi 775 dolara satışa çıktı. Telefon için önsipariş verenlere 8 Haziran’dan itibaren ürünleri gönderilmeye başlanacak. Ayrıca bu tarihten itibaren telefon diğer Asya ülkelerinde de satışa çıkacağı söyleniyor.

    4K çözünürlükte 5.5 inç ekrana sahip Sony Xperia XZ Premium, Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM ile çalışıyor. 64 GB depolama alanına sahip telefon microSD hafıza kartı desteğine de sahip. Telefonun arka kamerası 19 megapiksel, selfie kamerası ise 13 megapiksel. Xperia XZ Premium’un batarya kapasitesi ise 3230 mAh. Sony’nin yeni amiral gemisi hem 4K telefonu hem de şık tasarımı ile bu yılın en iyi telefonları arasında yerini alacak gibi görünüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow