hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana Demirspor-Sivasspor maçı canlı izle | TFF 1. Lig maçları hangi kanalda?

    Adana Demirspor-Sivasspor maçı canlı izle | TFF 1. Lig maçları hangi kanalda
    expand

    Adana Demirspor-Sivasspor maçı hangi kanalda merak ediliyor. Süper Lig'e doğrudan yükselme hedefindeki Sivasspor, ligde kalma mücadelesi veren Adana Demirspor'a konuk oluyor. Bu maç iki takım için de çok kritik öneme sahip. Büyük bir mücadeleye sahne olacak karşılaşma büyük bir heyecanla bekleniyor. Adana Demirspor-Sivasspor maçı TRT Türk'ün canlı izlenebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adana Demirspor, Sivasspor'u sahasında konuk ediyor. Ligde kritik konumda bulunan iki takımın mücadelesi merakla bekleniyor. Sivasspor doğrudan Spor Toto Süper Lig'e yükselme hesapları yaparken, Adana Demirspor ise ligde kalabilme hesapları yapıyor. Bu açıdan iki takım için de çok kritik bir karşılaşma.

    Adana Demirspor-Sivasspor maçı hangi kanalda, ne zaman?

    Bu sezon öncesinde yayın sorunu yaşanmasına rağmen uzlaşma sağlanmasıyla TFF 1. Lig kapsamında oynanan karşılaşmalar TRT ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor. Kendi şehrinin takımını ücretsiz izlemek isteyenler bu kategoride oynanan maçları TRT kanallarından takip edebiliyor. Bu kapsamda bugün saat 17.00'de oynanacak Adana Demirspor-Yeni Malatyaspor maçı TRT Türk'ten canlı izlenebilecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcıları ise Kemal Yılmaz ve Cevdet Kömürcüoğlu olacak.

    Ligde son haftalarda heyecan iyice arttı. Kimi takımlar üst lige çıkma mücadelesi verirken, kimileri ise ligde kalabilme mücadelesi veriyor. Geçen sezon küme düşen Sivasspor, bu sezon yeniden yükselmeyi hedefliyor. Samet Aybaba yönetiminde hedefe koşan Sivasspor kalan haftalarda kazanarak terfiyi gerçekleştirmek istiyor. Bu nedenle bugün kazanmayı hedefliyor. Diğer yandan Adana Demirspor ise bu yıl beklenin aksine düşmemek için uğraşıyor. Düşme hattı ile arasında 1 puan olan Çukurova ekibi kalan haftalarda gerekli puanları almaya çalışıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhtemel 11'ler

    Adana Demirspor: Zülküf Özer, Göksu Alhas, Berkay Samancı, Tufan Kelleci, Oğuzhan Berber, Servan Taştan, Alican Karadağ, Petar Grbic, Ozan İpek, Tiago Bezerra, Mickael Pote

    Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Cebe, John Boye, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Yiğit İncedemir, Adem Koçak, Galip Güzel, Emre Kılınç, Leandrinho, Ergin Keleş

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow