hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum Masalı 35. yeni bölüm fragmanında Evren tehlikeli sularda

    Bodrum Masalı 35. yeni bölüm fragmanında Evren tehlikeli sularda
    expand

    Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı heyecanlı geçecek bir bölümü işaret ediyor. Evren yine kendince planlarını yaıyor ve Lal'i kaçırıyor. Diğer yandan savcılık soruşturması ise Bora'yı köşeye sıkıştırıyor. Merakla beklenen 35. bölümde Faryalı'nın Maya'ya yardımcı olması gerginlik yaratıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Nejat İşler gibi isimlerin paylaştığı Bodrum Masalı 35. bölümüyle ekrana geliyor. Merakla beklenen dizi öncesi yayınlanan yeni bölüm fragmanı bu akşam ekrana gelecek diziden ipuçları veriyor. Son bölümde Ateş ve Kelebek'in kurtarmak için uğraştığı Evren bu bölümde kendince planlar yapıyor ve Lal'i kaçırıyor. Bodrum'da ise gerginlik yaşanır. Faryalı'nın Maya'ya yardımcı olması Yıldız ile problem yaşamasına neden olur.

    Evren tehlikeli işler peşinde

    Gözde'nin karnındaki bebeğin düşmesini öğrenen Evren, Lal'in kendisini tehdit etmesi üzerine hamlesini yapar. Bora'nın durumu öğrenmesini istemeyen Evren, Lal'i kaçırır. Lal'i gizli bir yerde tutan Evren, Gözde'ye ise sürpriz yapmak için hazırlanmaktadır. Bora ise savcılık incelemesi ilerdikçe köşeye sıkışmaktadır. Bora annesini yurt dışına götürmeye karar verir.

    Bodrum'da gerginlik

    Faryalı'nın Maya'nın Bodrum'da ev tutmasına yardımcı olması gerginliğe neden olur. Bunun sonucunda Faryalı ile Yıldız'ın arası açılır. Aslı, Ateş, Su ve Kelebek’in dördü de tartışıp birbiriyle küser.

    Son bölümde neler oldu?

    Ateş ve Kelebek, Yıldız’ın itirazına rağmen Evren’i kurtarmak için tehlikenin göbeğine doğru yola çıkar. Ateş, Faryalı’nın yardım etmesine razı olmaz ama Faryalı ister istemez olayın ortasındadır. Evren’in amacı götürüldüğü yerden kurtulup Bora’yı bitirme planına devam etmektir. Bora bir yandan Evren’i durdurmaya bir yandan da Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya ise onunla arasına mesafe koymakta kararlıdır. Hem Maya ve Aslı, hem de Yıldız birlikte seyahat planları yapınca Faryalı yine kızı ve sevdiği kadın arasında kalır. Hesaplaşmak üzere Yıldızlı Otel’e giden Gözde, Su’nun ona karşı öfkesini kaldıramaz ve fenalaşır, hastaneye kaldırılır. Karnındaki bebeği çoktan düşürdüğünü gizlemesi artık imkansızdır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow