hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İndirim günü kana bulandı!

    İndirim günü kana bulandı
    expand

    İngiltere'nin başkenti Londra'da Noel'in ardından geleneksel olarak düzenlenlenen indirim günü kana bulandı. Binlerce kişinin ünlü Oxford Caddesi'nde indirime giren mağazalara akın etti. Alışveriş çılgınlığının yaşandığı sırada iki kişi bıçaklandı. Bıçaklananlardan biri hayatını kaybederken, polis 13 kişiyi gözaltına aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Londra'nın ünlü mağazalarının bulunduğu Oxford Caddesi her yıl olduğu gibi noel sonrasında en kalabalık günlerinden biri yaşıyordu, geleneksel yılbaşı indirimi vardı.

    Ama caddedeki kargaşanın tek nedeni bu kez sadece alışverişe gelenler değil, çünkü 18 yaşında bir genç, caddede binlerce kişinin bulunduğu sırada bıçaklanarak öldürüldü.

    Polis kaynaklarına göre, gencin bıçaklanma nedeni iki grup arasında çıkan kavga. Herkesin gözü önünde gerçekleşen olay sonrası çok sayıda polis olay yerine akın etti. Polis kordonuyla caddenin bir kısmı boşaltıldı.

    Polis, 10 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı. Olayı soruşturan dedektifler ise kalabalık nedeniyle olayı aydınlatmakta zorlanacaklarını ancak birçok görgü tanığı olduğunu belirtti.

    Olay nedeniyle "indirim günü" de sekteye uğradı. Birçok mağaza güvenlik kordonuyla kapatılan alanda kaldığı için alışveriş çılgınlığının dışında kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akşam saatlerinde yine Oxford Caddesi'nde yaralanmayla sonuçlanan bir bıçaklama eylemi daha gerçekleşti. Polis ikinci olayla ilgili de 3 kişiyi gözaltına aldı.

    İki bıçaklama olayının birbiriyle bağlantılı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow