hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Evet' ve 'Hayır' iddiası daire kazandıracak

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Eskişehir'de Ak Parti eski il yöneticisi Cevdet Kılıç, referandumda 'hayır' çıkması halinde 2 dairesini kendisi gibi müteahhit olan CHP Odunpazarı ilçesi eski Gençlik Kolları Başkanı Volkan Enver Kılıç'a verecek. Volkan Enver Kılıç da 'evet' çıkması durumunda 1 daireyi Cevdet Kılıç'a vereceğine dair sözleşme imzaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müteahhit Cevdet Kılıç, bir süre önce sosyal medya hesabından referandumda 'hayır' çıkması halinde kendisiyle iddiaya girecek kişiye her biri 150 bin lira değerinde olan 2 adet 2+1 daire vereceğini duyurdu. Kılıç'ın duyurusuna olumlu ve olumsuz yanıtlar gelmeye başladı. Kılıç "Hayırseverlerden klavye kahramanlığı değil icraat bekliyorum" dedi.

    Cevdet Kılıç'ın çağırısına Eskişehir'de kendisi gibi müteahhitlik yapan, CHP Odunpazarı ilçesi eski Gençlik Kolları Başkanı Volkan Enver Kılıç'tan yanıt geldi. Volkan Enver Kılıç da referandumda 'evet' çıkması halinde Büyükdere Mahallesi'ndeki 150 bin lira değerindeki 2+1 apartman dairesini vereceğini açıkladı.

    Cevdet Kılıç ile Volkan Enver Kılıç buluşarak hazırladıkları sözleşmeye imza attı. Cevdet Kılıç, 'hayır' çıkması halinde Volkan Enver Kılıç'a kendisinin 2 daire vereceğini, 'evet' çıkması halinde ise ondan 1 daireyi alacağını söyledi. 2 müteahhit hazırladıkları sözleşmeye imza attıktan sonra el sıkışıp birbirlerine şans diledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow