hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toprak Center binası satışa çıktı

    Toprak Center binası satışa çıktı
    expand

    İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde iki büyük bloktan oluşan Toprak Center binası satılacak.

    Binanın Halis Toprak imzalı satış ilanında, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'ndeki iki büyük bloktan oluşan Toprak Center Binası'nın, Halis Toprak ve Toprak Ailesinin rızası, muvafakati ve isteğiyle satılacağı belirtildi. 

    Toprak Center Binası'nın, 4 kat kapalı garajları ve 14 asansörü bulunduğu, ön tarafı Ihlamur Yıldız Caddesi'ne cepheli, arka tarafı Yıldız Caddesi Bekçi Sokağa cepheli boğaz manzaralı olduğu ve iskanı bulunduğu bildirilen ilanda, binaların temel yapısı müsait olduğundan her bir bloğa ayrı ayrı 6'şar kat çıkılabileceği, binaların her biri veya her ikisinin de otel veya iş merkezi olarak kullanılabileceği kaydedildi.

    İlanda, Toprak Center Binası'nın kira getirisinin yüksek olduğu, yüzde 50'si peşin, yüzde 50'si de 31 Ocak 2012 vadeli banka teminat mektubu ile faizsiz satılacağı vurgulandı.

    İlgilenenlerin tekliflerini en geç 9 Eylül 2011 Cuma gününe kadar yazılı olarak iletmeleri istenen ilanda, gelen tekliflerin değerlendirilerek isteklilerin 15 Eylül 2011 Perşembe günü saat 14.00'te Toprak Center Binası'nda yapılacak ihaleye davet edilecekleri belirtildi.

    İhaleye katılacakların en geç ihale günü ihale saatine kadar 1 milyon dolar tutarında banka teminat mektubunu teminat olarak vermeleri gerektiği de kaydedildi.
    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow