hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yerin yüzlerce metre altında nikah

    Yerin yüzlerce metre altında nikah
    expand

    Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan beldesinde bulunan maden ocağında çalışan maden mühendisi, nikahını çalıştığı galeride yerin altında kıydırdı.

    Çayırhan park maden ocağında maden mühendisi olarak çalışan Ahmet Erel ile nişanlısı Ayşegül Ünsal, dünyaevine girmek yerin yüzlerce metre altını tercih etti.

    Nikah, yine maden mühendisi olan Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak tarafından kıyılırken, çiftin şahitliklerini maden mühendisleri yaptı.

    Ahmet Erel, nikahlarının değişik bir ortamda kıyılmasını istediklerini belirterek, "Yeraltının çalışma şartlarını kısa süre de olsa eşimin ve davetlilerin görmesini sağlamaya çalıştım. Yer altında hep kötü şeylerin değil, iyi şeylerin de olduğunu gösterelim istedik. Bu yüzden nikehımızı yerin altında kıydırmaya karar verdik" dedi.

    Nikahı kıyan Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak da "Yeraltında, hele hele bir de madencilikle iştigal eden kişinin nikahını kıymanın ayrı bir önemi vardır diye düşünüyorum. Bu vesileyle nikaha gelen misafirlerimizin de özellikle yeraltı çalışmasını az da olsa görme şansları oldu" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow