hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    InterfaceFLOR’dan bir tasarım devrimi…

    InterfaceFLOR’dan bir tasarım devrimi…
    expand

    Karo halıda masal kahramanları

    • Dünya karo hali lideri InterfaceFLOR yeni serisi Once Upon A Tile’ı Türkiye’de satışa sundu.

    • InterfaceFLOR’un ‘Evvel Zaman İçinde Karo Halı’ (Once Upon a Tile) adlı yeni koleksiyonunun oldukça ilginç ve iddialı

    • Yeni seride Kırmızı Başlıklı Kız, Rapunzel, Sindirella, Hansel ve Gratel gibi masal kahramanlarından esinlenilerek dev bir yeniliğe imza atıldı.

    • Yeni serinin görsel olarak yarattığı zenginlik geniş ölçüde Grimm Kardeşler ve Stanley Kubrick’ten etkilendi. Sonuçta Sindirella, Rapunzel, Hansel ve Gratel gibi geleneksel masalların modernleştirilmiş hallerini simgeleyen geniş bir koleksiyon ortaya çıktı.

    Dünya karo halı devi InterfaceFLOR tarafından geçtiğimiz ay dünyada satışa sunulan Once Upon A Tile serisi Türkiye’de satışa sunuldu.

    Misyonunu ağırlıklı olarak çevrecilik ve tasarım üzerine kuran karo halının dev markası InterfaceFLOR Once Upon A Tile (Evvel Zaman İçinde Karo Halı) serisi ile bir tasarım devrimine imza atıyor. Yeni seri halılarda tamamen çocukluğumuzun efsane masal kahramanlarından esinlenilmiş. Mesela Kırmızı
    Başlıklı Kız’ı ya da Rapunzel’i, çocukluğumuzun pasta evli şirin masalı Hansel ile Gratel’den esinlenilmiş desenleri bulmak mümkün.


    Yönetimi Başkan Yardımcısı Michele Iacovitti kampanyayı tanıtırken “Bu yıl gösterime giren filmler, sosyal etkinlikler ve tasarımlarda sıklıkla ana temayı efsanelerin ve peri masallarının oluşturduğunu görüyoruz. Efsanelerin ve peri masallarının gizemli dünyasını araştırmaya ve en çok bilinen masalların karanlık
    taraflarının derinine inmeye karar verdik. Sonuç olarak görsel açıdan çok çarpıcı, dramatik ve ilgi çekici tasarımlar ortaya çıktı.” dedi.

    Once Upon A Tile tanıtım kampanyası görsel olarak da oldukça etkili. Geniş ölçüde Grimm Kardeşler ve Stanley Kubrick’ten etkilenildi. Sonuçta Sindirella, Rapunzel, Hansel ve Gratel gibi geleneksel masalların modernleştirilmiş hallerini simgeleyen geniş bir koleksiyon ortaya çıktı.

    Kırmızı Başlıklı Kız (Consolidation karo halıları) Güzel ve Çirkin (Scribble karo halıları) Uyuyan Güzel (Sınırlı Sayıda: Ornate & Refine karo halıları) Goldilocks – Üç Yaramaz Ayı (Sınırlı Sayıda: Reissue karo halıları)


    Detaylı bilgi için:


    www.interfaceflor.com
    www.interfaceflor.eu

    İndico İletişim Hizmetleri

    Şermin Topçu
    Cansu Özcan

    0 212 352 76 74

    0 532 322 92 88
    0 533 383 81 76
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow