hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Web 3.0 İstanbul konferansına geri sayım başladı!

    Web 3.0 İstanbul konferansına geri sayım başladı
    expand

    Dijital pazarlamanın son trendleri, sosyal medyanın gücü ve yeni ekonomide ayakta kalmanın yolları 15 Kasım tarihinde Web 3.0 İstanbul konferansında masaya yatırılıyor. Ajans, şirket, basın ve akademi dünyasından uzman konuşmacıların etkinlikte yapacağı sunumlar katılımcılara daha önce hiç karşılaşmadıkları yöntemler, fikirler ve yaklaşımlar kazandıracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren profesyoneller, uzman akademisyenler, öğrenciler ve dijital pazarlama iletişimine ilgi duyan her kesimden insan 15 Kasım Salı günü İstanbul Sabancı Müzesi The Seed Etkinlik Merkezi’nde düzenlenecek Web 3.0 İstanbul Konferansı’nda bir araya geliyor. Katılımcılara dijital pazarlama alanındaki en son küresel trendleri anlama fırsatı verecek olan Web 3.0 İstanbul, dijital pazarlama ekosisteminin, ajans, şirket, üniversite ve basın taraflarından önemli konuşmacıların sunumlarına sahne olacak.

    Katılımcılara dijital pazarlama alanındaki en son küresel trendleri anlama fırsatı verecek olan Web 3.0 İstanbul, dijital pazarlama ekosisteminin, ajans, şirket, üniversite ve basın taraflarından önemli konuşmacıların sunumlarına sahne olacak. Dijital pazarlamanın yeni dinamikleri, dijitalde “bulaşıcı içerik” yaratmanın yolları, tüketici elektroniğine dair son trendler, ekran ekonomisinde yaşanan dönüşüm, sosyal pazarlama, sosyal ağların gücü ve daha pek çok konu etkinlikte tüm derinlikleriyle masaya yatırılacak.

    Etkinlikte biletler tükenmek üzere olduğundan kayıt için acele edilmesi gerekiyor.

    Daha fazla bilgi ve program için: http://www.web30istanbul.com/

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow