hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaza mı intihar mı?

    Kaza mı intihar mı
    expand

    Gebze Haydarpaşa arasında çalışan banliyö treninin altında kalan 45-50 yaşlarındaki bir kadın yaşamını yitirdi. Tren makinisti polise verdiği ifadede kadının trenin yaklaştığını görünce rayların üstüne oturduğunu söyledi.

    Tuzla Aydıntepe Tren istasyonu yakınında meydana gelen olay edinilen bilgilere göre şöyle gelişti.

    Saat 13.30 sıralarında Aydıntepe istasyonuna yaklaşan Gebze Haydarpaşa hattında çalışan 1056 sefer sayılı banliyö treni rayların üstündeki bir kadına çarptı.

    Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Treni durduran makinist hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

    Kadının trenin altından çıkarılması için olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri trenin altında sıkışan kadının cansız bedenini çıkarmak için uzun bir çaba harcadı. Yaklaşık 30 dakika süren çalışmanın ardından ölen kadının cesedi sıkıştığı yerden çıkarıldı.

    Gebze Haydarpaşa arasındaki tren seferleri ise tek yönden kontrollü olarak devam etti. Yolcular ise trenin altındaki ceset çıkarılıp hareket edene kadar yaklaşık 1.5 saat trenin içinde beklemek zorunda kaldı. Üzerinden kimlik çıkmayan 45-50 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının cesedi ambulansa konular morga kaldırıldı. Tren makinisti ise polise verdiği ifadede, “kadının rayların kenarında durduğu sırada treni görünce rayların üstüne oturduğunu ve defalarca düdük çalmasına rağmen kalkmadığını" söylediği öğrenildi.  Polis ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow