hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldızhan’a 10 yıl hapis istendi

    Yıldızhan’a 10 yıl hapis istendi
    expand

    Beş yıldızlı bir otelde para karşılığı birlikte olduğu kadını darp ettiği iddiasıyla türkücü İzzet Yıldızhan hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Savcılığı, Yıldızhan hakkında 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Savcı Ramazan Kaya, ünlü türkücünün Müyesser Y.’ye nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs ettiğini, Elif Su K.’yı da silahla kasten basit yaraladığını iddia etti.

    İddianameye göre, Yıldızhan, Müyesser Y. ile ters ilişkiye girmek istedi, kadın karşı çıkarak itti. Sinirlenen Yıldızhan, kadına tekme ve tokatla vurdu. Yıldızhan sonra, “Nasıl insanlar getiriyorsun” diye ruhsatlı tabancanın kabzasıyla Elif Su K.’nın kafasına vurdu. Yıldızhan, Elif Su K.’ya, “Şikâyetçi olursanız durumu ailene bildiririm” dedi.

    Kadınlar şikayeti geri almış

    Müyesser Y. ve Elif Su K.’nın 15 gün önce İstanbul’da Yıldızhan ile buluştukları ve ifadelerini değiştirmek istedikleri iddia edildi. Kadınların yeniden ifade verdikleri ve “Yıldızhan bize tecavüz etmedi, rızamızla birlikte olduk. Silah da çekmedi, kızgınlıkla ifade verdik” dedikleri belirtildi.

    Hürriyet 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow